De beste Tips die u kunt controleren om te genezen en het behandelen van psoriasis rond neus

Jullie ooit hebben ervaren psoriasis rond je neus? Hoe voelt het als? Nou, zal nu wij u tonen hoe te genezen van psoriasis rond neus in een gevoelig gebied.

Je hebt veel opties voor de behandeling van psoriasis op deze gebieden. Nauw samenwerken met uw arts om te vinden wat het beste werkt voor jou. Psoriasis op het eerste gezicht is anders dan op andere delen van het lichaam. Uw huid er is dunner en wellicht gevoeliger voor behandelingen. Op dit gebied, de aandoening meestal van invloed op je neus. Vandaar, moet u weten hoe precies de manier is om te genezen van psoriasis rond uw neus.

Waarom is psoriasis rond uw neus?

Facial psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij er één of meer, persistent, verdikte, rood en droog patches op het gezicht zijn. Psoriasis is een gemeenschappelijk chronische inflammatoire huidziekte die van invloed kan zijn op elke huid-site. Facial betrokkenheid optreedt op enig moment in ongeveer de helft die getroffen door psoriasis. Hoewel er meestal mild, is gezicht psoriasis soms zeer uitgebreid waarbij de haarlijn, voorhoofd, hals, oren en gezichtshuid.

Psoriasis gebeurt rond uw neus omdat dit een van de gevoelige gebieden op uw gezicht gemakkelijk beïnvloed door psoriasis is. Kwetsbare gebieden van de huid worden gedefinieerd als plaatsen waar de huid dunner of twee huid oppervlakken die in contact met elkaar, bijvoorbeeld flexures of plooien van de huid. Deze gebieden zijn vaak gevoeliger voor behandeling en omvatten gezicht psoriasis omvat de wenkbrauwen, de huid tussen de neus en de bovenlip, de bovenste voorhoofd en de haarlijn.

Aanbeveling

uw arts kan aanbevelen steroïde crèmes of zalven die zijn gemaakt voor vochtige gebieden. Ten tweede is spoelen vaak met een zoutoplossing om pijn te verlichten. Vervolgens zijn de lage-potentie corticoïden zoals hydrocortison 1% zalf de manier. Het gaat hier waarschijnlijk om de tacrolimus of pimecrolimus.

Na zuivering, afhankelijk van strengheid, corticosteroïden kunnen dan worden toegepast overeenkomstig het advies van uw arts. Een goede mondhygiëne kunnen helpen en verlichten mondelinge ongemak voor de neus en mond regio. Uw arts of tandarts zal het best worden geplaatst om u te adviseren over de meest doeltreffende methoden voor de behandeling van uw psoriasis in en rond de mond.

Beste manier om te genezen

als bezoekende zorgverleners voor andere, schijnbaar onafhankelijke, symptomen zoals oor/hoorzitting problemen, altijd vermeldenswaard is dat u op dit moment hebben of psoriasis hebben gehad in het verleden. Deze aanvullende informatie kan helpen bij het maken van diagnoses die niet duidelijk zonder de verbinding misschien.

Nu, wij bieden u een dermasis crème die helpen zal te verminderen en voor de behandeling van psoriasis zelfs rond de neus. Zelfs dit is een gevoelig gebied, Revitol Dermasis beschikbaar is genoeg om te gebruiken. U kunt het toepassen van deze crème dagelijkse routine afhankelijk van de manier om te nemen. Dit is een kruiden crème en de remedie. U vindt niet elke harde component op deze Revitol Dermasis. Daarom informeren wij alleen deze crème als een goede aanbeveling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>