CLA: подтискащото апетит, на което можете да разчитате

Можете ли да използвате CLA за подтискане на апетита? Да, можеш! Неотдавнашно проучване съобщава, че CLA може да намали глада и да повиши ситостта в отговор на хранене. Конюгирана линолова киселина (CLA) е вид полиненаситени мастни киселини, естествено намиращи се в храни като млечни и говеждо месо. Освен това се продава в концентрирана форма като добавка за отслабване. Показано е, че CLA увеличава броя на изгорените калории в покой, увеличава телесната маса и стимулира загубата на мазнини. Сега неотдавнашно проучване съобщава, че CLA може също да подобри загубата на мазнини чрез напълно различен механизъм – чрез намаляване на глада и увеличаване на ситостта в отговор на хранене. Това проучване показа, че CLA прави по-малки хранения с по-малко калории по-задоволителни и пълни. Загубата на мазнини се свежда до изгаряне на повече калории, отколкото приемате. Както и да е, можете да направите този процес по-лесен и по-малко болезнен, колкото по-успешен ще бъде загубата на мазнини. Това ново изследване показва CLA като средство за подтискане на апетита.

Изследвания на CLA като средство за подтискане на апетита

CLA е интересно да има няколко доказани ползи за здравето. CLA е доказано, че помага при загуба на тегло чрез увеличаване на изгарянето на мазнини, блокиране на производството на мазнини и стимулиране на разграждането на мазнините. Изследванията показват, че CLA е също така ефективен при увеличаване на ситостта и намаляване на апетита. С други думи, можете да използвате CLA като средство за подтискане на апетита. Едно проучване показва, че 54 души, на които е даван 3,6 грама CLA на ден в продължение на 13 седмици, имат по-нисък апетит и по-голяма ситост, отколкото тези, приемащи плацебо.

CLA: потискащо апетита, за да помогне на вашите цели загуба на тегло

Пазарът на продукти и добавки за отслабване е бил горещ още откакто на пазара за масово производство в началото на 2000-те години навлязоха различни съставки, съставени от изкуствено създадени „билкови“ формулировки. Докато някои от тях може да са успели да намалят апетита ни, като блокират усвояването на хранителни вещества или увеличават броя на калориите, които изгаряме, рядко ще ги наблюдавате от лекари и експерти в областта на храненето. Какво е препоръчително, обаче, е да се грижа за съставки, които потискат апетита и да ограничи приема на токсични химикали и материали от фалшиви добавки за отслабване, достъпни за нас. CLA е естествено потискащо апетита, което е доказано, че намалява телесните мазнини безопасно. Можете да консумирате CLA като храна или да го намерите в добавка във вашия местен фармацевт, в магазините за добавки или дори онлайн, ако доставката им като храна е проблем. Известно е, че CLA увеличава изгарянето на мазнини, като блокира производството на мазнини в нашата система и подобрява разграждането на мазнините. Той също така спомага за намаляване на апетита чрез увеличаване на ситостта. CLA като средство за подтискане на апетита е чудесна алтернатива на високото съдържание на мазнини.

Дозата CLA е потискащо апетита

Ако решите да вземете CLA под формата на добавка, уверете се, че сте закупили продукт, различен от ГМО. CLA добавка с не-ГМО свойства ще има висока ефективност за намаляване на съществуващия брой мастни клетки в организма и спомага за намаляване на растежа на мастните клетки, дължащо се на активирането на липопротеин липаза. Вашата CLA добавка не трябва да съдържа никакви изкуствени съставки и трябва да отговаря на високите стандарти на ефикасност, чистота и качество. Препоръчителната дневна доза CLA е между 3 и 6 грама. Трябва да се приема с храна. Проучванията смятат, че CLA безопасно и не са съобщавани нежелани събития в дози до 6 грама на ден. Така че не се колебайте или се притеснявайте да приемете CLA като средство за подтискане на апетита. Ако искате да научите повече проучвания за CLA, кликнете върху банера по-долу.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>