CLA за изграждане на мускули – как работи?

Използването на CLA за изграждане на мускули е често срещано явление сред културистите, въпреки че тази добавка често се използва и за подпомагане на загубата на мазнини. Като културист, добавяйки нежелани мазнини, докато обемът е един от най-големите разочарования. Още повече, когато диета, защото всякакви допълнителни ограничения диета, която изпълнявате често може да изгори, че трудно спечелените мускули, които току-що сте прекарали месеци опаковане. Въпреки това има един натурален продукт, който е доказал, че е ефективен при изгаряне на излишната мазнина, която се натрупва в тялото ви, като в същото време стимулира увеличаването на растежа на чиста тъкан! Този естествен продукт е конюгирана линолова киселина или CLA. Независимо дали сте професионален културист или просто ентусиаст по културизъм, не се колебайте да използвате CLA за изграждане на мускули и изгаряне на мазнини.

Какво е CLA?

CLA е конюгирана линолова киселина и често се използва като добавка за загуба на тегло. Допълнението на CLA не е бърз метод, но е здравословно ежедневно решение, което ще даде реални резултати след няколко месеца. CLA е научно разработена, за да намали прекомерната телесна мазнина, но също така можете да използвате CLA за изграждане на мускули. Тази добавка пречи на съхранението на мазнини, използва съществуващите мазнини за енергия и подобрява мускулните тъкани.

Предимства на CLA за изграждане на мускули

Ползите от CLA за изграждане на мускулите могат да се видят от начина, по който тя работи по много начини:

  • Помага за коригиране на обхвата на ръката.
  • CLA също увеличава печалбата на краката и поддържането на телесната маса.
  • Осигурява поддържане на тялото ви и повишава издръжливостта по време на тежката тренировка.
  • Увеличава силата на мускулите и едновременно с това повишава скоростта на метаболизма.
  • Предотвратява остеопорозата и помага за задържане на младите.

Тъй като човешкият организъм не произвежда CLA, трябва да разчитаме на млечни продукти и месо. Въпреки това, CLA добавката може също да бъде получена от шафраново масло. Предлага се като меки капсули и прах, идеалният прием на CLA е фиксиран на 1,4 до 3 грама на ден. Моделът на потребление на CLA за изграждане на мускули трябва да се синхронизира с преди или по време на хранене. За да може тялото ви да се възползва максимално от CLA свойствата, повечето диетолози предполагат, че е идеално да приемате CLA преди или по време на хранене.

заключение

CLA е група от есенциални мастни киселини, състоящи се от най-малко 28 различни сортове линоленова киселина, омега-6 мастна киселина. Той се намира предимно в месни и млечни продукти в малки количества и е неразделна част от всички спортисти и атлети, които искат да следят за състава на тялото си. CLA е естествен източник на мазнини, които подпомагат метаболизма на организма и използването на съхранени мазнини за енергия по време на тренировка, докато CLA намалява броя на мастните клетки в тялото.

  • Здрави естествени мастни киселини.
  • CLA се среща естествено в месо и млечни продукти, както и в шафраново масло.
  • Перфектна помощ по време на рязане – но също така и за предотвратяване на нежелано натрупване на мазнини.

От самото начало използването на CLA за изграждане на мускули е популярно сред културистите, които участват в конкуренцията. Днес CLA се използва от спортисти от всички спортове и независимо дали сте джогинг, играете хокей или тренирате по други начини, можете да получите големи ползи от CLA. Въпреки това, ползите от CLA не се ограничават до увеличаване на изграждането на мускулите, спортните постижения и фитнес. Ако искате да знаете други ползи, които CLA може да ви даде, можете да кликнете върху линка по-долу.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>