CLA добавка и кето диета

Кето диетата се състои предимно от мазнини, а CLA е за мазнини. Това може да ви накара да се чудите дали CLA добавката и кето диетата могат да вървят хармонично заедно. Не всички мазнини са равни. Някои от тях просто се използват за енергия, докато други имат мощни ефекти върху здравето. Конюгирана линолова киселина (CLA) е мастна киселина, която има различни ползи за здравето. Също така е популярна добавка за отслабване. Тази статия разглежда комбинацията от CLA добавка и кето диета.

Източникът на CLA допълнение

Конюгираната линолова киселина (CLA) е най-често срещаната омега-6 мастна киселина, намираща се в големи количества в растителни масла, но също и в различни други храни в по-малки количества. CLA е по същество вид полиненаситена омега-6 мастна киселина. С други думи, това е технически транс-мазнина, но естествен вид транс-мазнини, които се срещат в много здравословни храни. Многобройни проучвания показват, че индустриалните транс-мазнини – които са различни от естествените транс-мазнини, като CLA – са вредни, когато се консумират в големи количества. Докато CLA е технически транс-мазнина, тя е много различна от индустриалните транс-мазнини, които вредят на вашето здраве. CLA всъщност е полезна за вашето здраве. Така че е добра идея да комбинирате CLA добавка и кето диета.

Какво е кето диета

Кето е нараснал с популярността си през изминалата година като стратегия за намаляване на теглото. Кето диетата се състои предимно от мазнини (75 процента от дневните ви калории), някои протеини (20 процента) и малко количество въглехидрати (5 процента). Яденето на много мазнини и много малко въглехидрати ви поставя в кетоза, метаболитно състояние, при което тялото изгаря мазнините вместо въглехидратите за гориво. Изгарянето на кетони вместо глюкоза предизвиква загуба на тегло, понижава възпалението, подхранва мозъка и увеличава енергията. Можете да тествате дали сте в кетоза с помощта на урини, пръчици на кръвта или кръвен уред. Или внимавайте за тези признаци – по-малко глад, метален вкус в устата и загуба на тегло. Тъй като кето диетата изисква от вас да консумират много мазнини, можете да обмислите приемане на CLA добавка като източник на здравословен прием на мазнини. Вярваме, че CLA добавката и кето диетата ще ви дадат по-големи ползи за здравето.

Ползите от CLA добавка и кето диета

Кето диета става все по-популярна. Това кара хората да се интересуват от начините за оптимизиране на тази диета за постигане на по-големи ползи за здравето. Тъй като кето диетата изисква много прием на мазнини, докато рязане на редица възможности за храна, това е добра идея да се вземат някои добавки. И CLA е една от най-добрите добавки, които приемат кето диета. CLA добавката от шафраново масло може да бъде особено полезна за хора с кето-диета, тъй като тази добавка може да помогне за осигуряване на здравословен прием на мазнини, когато следва диета с високо съдържание на мазнини. Нещо повече, CLA добавката може да увеличи влиянието на кето диетата върху цялостното здраве. Едно проучване показа, че хората, които следват кето диета, която допълва CLA добавка от шафраново масло, са имали бърза загуба на тегло, повишена енергия, по-добър фокус, по-ниска кръвна захар и по-малко възпалителни маркери от тези, които не са приемали CLA.

Как да комбинирате CLA добавка и кето диета

Когато пазарувате за CLA добавка, изберете реномирана марка, която осигурява най-малко 1000 mg активна CLA за хапче или капсула. Общата доза за CLA е 3000 mg, но можете да я увеличите до 4000mg или дори 9000mg на ден. Въпреки това, само вашият лекар знае правилната доза за Вас. Така че не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар, ако мислите да използвате CLA добавка на кето диета. За да получите допълнителни указания за пазаруване за най-добрата CLA добавка, кликнете върху банера по-долу.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>