Beste Tips du kan sjekke å helbrede og behandling av psoriasis rundt nesen

Du har opplevd psoriasis rundt nesen? Hvordan føles det? Vel, vil nå vi vise deg hvordan å kurere psoriasis rundt nesen inne en følsom område.

Har du mange alternativer for behandling av psoriasis i disse områdene. Arbeide tett med legen din for å finne hva som fungerer best for deg. Psoriasis i ansiktet er annerledes enn på andre deler av kroppen. Huden din det er tynnere og kan være mer følsomme for behandlinger. I dette området påvirker tilstanden vanligvis nesen. Derfor må du vite hvordan akkurat måten er å kurere psoriasis rundt nesen.

Hvorfor er psoriasis rundt nesen?

Ansikts psoriasis er en kronisk hudtilstand der det er én eller flere, vedvarende, fortykket, rød og tørr flekker i ansiktet. Psoriasis er en vanlig kronisk inflammatorisk hudsykdom som kan påvirke noen hud området. Ansikts engasjement forekommer en gang i halvparten de påvirkes av psoriasis. Selv om det er vanligvis milde, er ansikts psoriasis noen ganger svært omfattende involverer hårlinje, pannen, hals, ører og ansiktshuden.

Psoriasis skjer rundt nesen fordi dette er en av de følsomme områdene på ansiktet lett påvirkes av psoriasis. Følsomme områder av huden er definert som steder hvor huden er tynnere eller der to huden overflater er i kontakt med hverandre, for eksempel huden flexures eller kaster. Disse områdene har en tendens til å være mer følsomme for behandling og inkludere ansikts psoriasis inkluderer øyenbrynene, huden mellom nesen og overleppen og øvre pannen hårfestet.

Anbefaling

legen kan anbefale steroid kremer eller salver som er laget for fuktige områder. Andre er skylling ofte med en saltvannsoppløsning å lindre smerte. Så er lav-styrke corticosteroids som hydrocortisone 1% salve måten. Her er det sannsynligvis om takrolimus eller pimecrolimus.

Etter rensing, avhengig av alvorlighetsgrad, kortikosteroider kan deretter brukes i henhold til lege råd. God munnhygiene kan hjelpe og avlaste muntlig ubehag for regionen nese og munn. Legen eller tannlegen vil være best plassert for å gi deg råd om de mest effektive metodene til behandling av psoriasis i og rundt munnen.

Beste måten å kurere

når besøk helsepersonell for andre, sannsynligvis ubeslektet, symptomer som øre/hørsel problemer, det er alltid verdt å nevne at du Foreløpig har eller har hatt psoriasis i fortiden. Denne informasjonen kan hjelpe lage diagnoser som ikke kanskje er tydelig uten tilkobling.

Nå, vi tilbyr deg en dermasis krem som vil bidra til å redusere og behandling av psoriasis selv rundt nesen. Selv dette er et følsomt område, Revitol Dermasis finnes nok å bruk. Du kan bruke denne kremen daglige rutine avhengig av hvordan å ta. Dette er en urte krem og middel. Du vil ikke finne noen harde komponent på denne Revitol Dermasis. Derfor informere vi bare denne kremen som en god anbefaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>