Beste natuurlijke blaas controle remedies met aanbevolen supplement

Hoe weet je als je een overactieve blaas hebt? Als u het ondervindt, krijgen de beste natuurlijke blaascontrole zo spoedig mogelijk natuurlijk.

Met een overactieve blaas, (OAB) betekent uw blaas problemen normaal opslaan van de urine heeft. Voorkomende symptomen van OAB zijn nodig om naar de badkamer gaan vaker dan normaal. Het is niet in staat om te houden van uw urine. Het zal worden ervaren lekkage wanneer u nodig hebt om te urineren (incontinentie) doen en hoeft te plassen meerdere malen gedurende de nacht. Na verloop van tijd kunnen deze symptomen invloed op uw dagelijks leven. Ze kunnen maken het moeilijker om te plannen van reizen, onopzettelijk storingen veroorzaken tijdens het werk, of invloed op de slaapkwaliteit van uw. Hier zijn de natuurlijke remedies voor de blaas.

Kegel oefeningen

Kegel oefeningen, waarbij dezelfde spieren kunt u de stroom van urine stoppen buigen, zijn top op de lijst van remedies. Kegels zijn zeer nuttig voor de vroege stadia van incontinentie, en na een chirurgische reparatie te handhaven bekken vloer Toon na verloop van tijd. Een fysiotherapeut kan u vertellen hoe om ze te doen en hoe vaak. U kan een verbetering na zes tot 12 weken van de voortdurende praktijk zien. Daarnaast zul je te blijven doen de oefeningen om te houden van het voordeel, Dr. Zimmern wijst erop het.

Chinese kruidenmengsels

Gosja-jinki-gan (GJG) is een mix van 10 traditionele Chinese kruiden. Diverse studies zijn gedaan over dit kruidenmengsel en onderzoekers vonden dat GJG de blaas remt en aanzienlijk overdag frequentie verbetert. Mensen die nam 7,5 mg GJG per dag gemeld ook betere resultaten op hun internationale prostaat symptoom Score (IPSS), die urinaire symptomen registreert.

Resiniferatoxin

gemaakt van een Marokkaanse cactus-achtige plant, deze remedie staat bekend om haar verzengende-hete peper-achtige branden. Deskundigen geloven dat het werkt door het blokkeren van de zenuwen in de blaas die je hersenen vertellen dat je moet gaan. Het kan ook helpen uw blaas houden meer, wat betekent minder reizen naar de badkamer.

Ganoderma lucidum (GL)

ook bekend als, lingzhi paddestoel, dit extract uit Oost-Azië is gebruikt voor het genezen van vele kwalen waaronder hepatitis, hoge bloeddruk en kanker. In een gerandomiseerde studie meldde 50 mannen betere scores voor IPSS. Deze studie adviseert 6 milligram voor GL uitpakken bij mannen met lagere urinewegen symptomen.

Om de natuurlijke remedies voor blaas probleem hebt voltooid, kunt u de Flotrol. Dit supplement is de meest aanbevolen formule te verbeteren en de blaas geneest. Als u zoeken naar deze formule wilt, kies het gewoon op de vervaardiging van de officiële website van Flotrol. De manier waarop kan worden gedaan via deze link http://Flotrol.com. Nou, is dit uw tijd in beslag van uw blaas rechtsmiddelen met deze formule Flotrol.

Flotrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>