Beste naturlige blæren kontroll rettsmidler du kan blande med supplement

Blæren er svært vanlig oppleves av menn og kvinner. Her presenterer vi de beste naturlige blæren kontrollere rettsmidler og supplement til kontroll.

Urininkontinens kan beskrives som manglende evne til å kontrollere vannlating, fører til urin lekkasje eller ufrivillig tap av urin. Det er en svært vanlig, og til tider ødeleggende, Urologiske lidelse. Ifølge National Association for inkontinens (NAFC) påvirker det ca 25 millioner amerikanere.

Det er medisiner og surgeries som kan hjelpe incontinence, avhengig av årsaken til problemet, men det finnes andre alternativer. Øvelser, endringer i livsstil og muligens noen kosttilskudd kan hjelpe. Her er de beste rettsmidlene som du må vurdere.

Kegel eller bekkenbunnen øvelser

Kegel øvelser, som involverer viser de samme musklene du stoppe urin flyt er øverst på listen over botemidler. Utøve din musklene kan være en nyttig måte å behandle urin incontinence, spesielt i de tidlige stadiene. Det hjelper forbedre blæren administrere og redusere urin lekkasje i både menn og kvinner. Det er gunstig for å redusere stress og oppfordrer inkontinens.

Magnesium

kan du også vurdere å ta magnesium for å behandle incontinence, spesielt hvis du opplever andre tegn på magnesium mangel som ben kramper natten. Magnesium er viktig for muskelavslapning i hele kroppen. Dermed kan det hjelpe redusere blæren muskelspasmer og tillater fullstendig tømming av blæren.

Capsaicin

Capsaicin er funnet i kjøttfulle del av chilipepper, ikke frø. Det er vanlig å behandle bekken smertesyndrom, som ofte er et symptom på OAB. Studier har funnet at peak blæren kapasiteten økt fra 106 ml til 302 ml.

Yoga

Yoga hjelper stramme musklene som kontrollerer den urinrøret sphincter og gir fordeler lik at av Kegel øvelser. Videre yoga er bra for avslapning og bidrar til å lindre angst og depresjon knyttet til urin incontinence.

Kinesisk urte blander

Gosha-jinki-gan (GJG) er en blanding av 10 tradisjonelle kinesiske urter. Flere studier er gjort på dette urte blanding, og forskerne fant at GJG hemmer blæren og forbedrer betraktelig dagtid frekvens. Folk som tok 7,5 milligram GJG døgnet rapporterte også bedre resultater på deres internasjonale prostata Symptom Score (IPSS), som registrerer urin symptomer.

Men når ditt rettsmidler ikke konkurrere ennå, kan du fullføre det med visse naturlig supplement. Svært introduserer vi Flotrol som det beste naturlige produktet. Dette tillegget tilbyr et fantastisk resultat og fordeler. Denne Flotrol formelen vil fremme fremme blæren helse og din livskvalitet med Flotrol blæren kontroll formel. Blære og urin skrift helse kan ha følelsesmessige, psykologiske og sosiale effekter. Iverksette tiltak nå for å opprettholde blære og urin skrift helse med Flotrol for menn og kvinner. Bare Velg den ekte formelen på offisielle nettstedet eller rimeligere pris og ekte fabrikat. Sjekk dette nettstedet http://Flotrol.com å besøke den offisielle nettsiden for Flotrol-direkte.

Flotrol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>