Beste kurere eksem på hendene med disse sunn følgende tips

Gjør du vet at gamle ordtak er bare et annet begrep for hånd eksem? Vel, vil her vi diskutere alt om eksem på hendene i behandling.

Dine hender og føtter er fremste målene for eksem utløsere som tørr vinterluft eller varme sommerdager. Videre kan bluss på fingrene og tærne kløende og smertefull. Så gi disse delene av du litt ekstra TLC. Som kjent, er klø klø syklusen omtrent som ond som de kommer. Noe som induserer den har full evnen å bringe nesten uutholdelig ubehag. Som de som lider av eksem, kjenner godt. Eksem er en generell term som brukes for å beskrive ulike hudproblemer som resulterer i den betente og misfarget hud.

Forståelse hånd eksem

hånd eksem, også kjent som hånd eksem, er en vanlig tilstand som påvirker ca 10% av den amerikanske befolkningen. Både genetikk og kontakt allergener (irriterende stoffer) spille en rolle i utløser denne formen for eksem. Det påvirker ofte personer som arbeider i renhold, catering, frisør, helsetjenester og mekanisk jobber hvor de kan møte kjemikalier og andre irritanter.

Kutte tilbake på håndvask

vask hendene bare når de er skitne eller har bakteriene, som etter å ha badet. Hver gang du vasker opp, du skylle bort noen av nærende oljer som huden din gjør. Vær nøyaktig når du velger såper fordi noen sterke kjemikalier. Se etter produkter som ikke bruker word såpe. Men istedenfor å si milde rensing barer eller lipid-fri rensemidler, er disse mildere på sensitiv hud.

Før du såpeskum opp, ta av din ringer. De kan felle irritanter siden av huden din. Skyll hendene med lunkent vann. Så tørre klapp de før du setter din ringer igjen.

Kontroll din hånd eksem

Hvis du trenger å vaske hendene, vaske dem med lunkent (ikke varmt) vann og duft-fri rensemiddel. Forsiktig blot hendene tørre, og bruk en fuktighetskrem umiddelbart etter at du vasker hendene. Hvis desinfiserende hendene ikke er nødvendig, kan du prøve en waterless håndvask metoden. Bruke samme renere, men uten noen vann og deretter forsiktig klatt av eventuelle overskytende rengjøringsmiddel når du er ferdig.

Elsker hansker for en liten stund

bruke beskyttende, bomull-lined hansker når du gjør husarbeid eller bruker rensemidler og kjemikalier. Gummihansker kan forårsake allergiske reaksjoner, så det er best å unngå dem. Ikke ha vanntett hansker for lenge, skjønt. De kan gjøre hendene svette og fører til en kløende eksem blusse opp.

Beste fuktighetskrem

prøve Revitol eksem kremen. Dette er en slags sunnere hud på bare tre dager. Denne daglige fuktighetskrem går utover vanlige daglig lotion å lindre tørrhet, irritasjon, og slå på grunn av eksem. Fuktighetskrem er klinisk vist å gjenopprette synlig sunnere hud på bare tre dager.

Med tilstanden til din eksem på hendene, kan du prøve den Revitol eksem kremen. Ja, det er en stor daglig fuktighetskrem. I dette tilfellet anbefaler vi Revitol eksem fuktighetskrem for helbredelse eksem, spesielt på hendene. Ikke bekymre deg; du vil få det riktige produktet på dette nettstedet. Du kan få den opprinnelige Revitol eksem i offisielle Distributør nettstedet. Derfor er dette din sjanse til å kurere din smerte.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>