Beste eksem hud fuktighetskrem kan du for rask helbredelse

Gjør du vet hvordan å velge riktig eksem hud fuktighetskrem? Her er veiledning til å velge den riktige fuktighetskrem for sunnere hud.

å finne den beste lotion eller fuktighetskrem for eksem starter med å forstå hva du har. Eksem er et vidt begrep som betyr dermatitt betennelse i huden, sa Rebecca Kazin, en bord-sertifisert hudlege på Washington Institute for Dermatologic laserkirurgi og Johns Hopkins Department of Dermatology.

Hudtilstand med eksem

når du har veldig tørr hud eller eksem, det beskyttende ytre laget av huden kan være skadet. Derfor det mister fuktighet og lar allergener, irritanter og bakterier. Dette kan forårsake infeksjoner. Moisturizer produkter har blitt klinisk bevist for å hjelpe styrke din hud beskyttende lag. De fylle tapt fuktighet, lindrende symptomer på eksem (som tørr, itchy hud) for langvarig lettelse.

Eksem er en svært vanlig hud uorden som forårsaker røde, betent hud kjent som dermatitt. Det er viktig å hindre tørr hud. En av de vanligste utløserne kan føre din eksem bli verre. Sette opp en god er hudpleie rutine, med daglig behandlinger som fuktighetskrem og bading, avgjørende for å administrere din eksem.

Hva er fuktighetskrem?

Emollients er lotions, kremer, salver og dusj tilsetningsstoffer som olje i huden for å holde den myk og fuktig. Regelmessig bruk av emollients er den viktigste delen av den daglige behandlingen for mennesker med eksem.

Folk med eksem har en tendens til huden blir tørr. Tørr hud gjete å flamme og bli betent på flekker av eksem. Emollients forhindre at huden blir tørr og beskytte huden mot irritanter. Dette bidrar til å hindre kløe og reduserer hyppigheten av eksem fakkel-ups. Derfor er den viktigste rollen av emollients å hindre eksem opp. (Dette er forskjellig fra steroid kremer og salver, som reduserer betennelse og fjern flare-ups til eksem.)

Hvordan fungerer fuktighetskrem?

Kremer (emollients) hindre huden blir tørr. Du kan bruke emollients så ofte som du trenger. Dette kan være 2 – 3 ganger om dagen eller mer hvis huden blir veldig tørr. Bruk emollients regelmessig er hardt arbeid og kjedelige, men verdt som det kan hindre eksem opp.

Beholder din huden fuktighet er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å kontrollere din eksem. Når huden blir for tørr, kan det bli irritert og forårsake din eksem å flamme.

The Wind, lav fuktighet, kalde temperaturer, sterke såper og mye vask uten å bruke en fuktighetskrem, alle føre til tørr hud. Derfor er det viktig å forstå hvordan og når å riktig fukte og hvilke produkter er best å bruke når du har eksem.

i dag, velge riktig eksem blir vanskelig. Som kjent, tilbys mange produkter på markedet. Du må imidlertid være smart. Her tilbys det klarerte fuktighetskrem kan helbrede og forebygge eksem effektivt og sikkert. Det er Revitol eksem. Denne troverdig fuktighetskrem kremen kan hjelpe deg healing eksem bare på 3 dager. Det er klarert gjennom hudlege test. Så gå ikke glipp av dette produktet. Få opprinnelige Revitol eksem bare på dette nettstedet.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>