Beste eksem forebygging i babyer dere sikkerhet behandling

Som en mor, barnet er alt. Derfor, når barnet opplever eksem, må du finne riktig eksem forebygging i babyer for raskere utvinning.

er glatt som babyens hud? Ikke hvis barnet har eksem, en inflammatorisk hudtilstand som er vanlig i små. Om det er relativt harmløs, eksem kan være ubehagelig, men heldigvis er det mange naturlige eksem botemidler. Her er også hvordan å forhindre det i første omgang.

Eksem på babyer

eksem er også kjent som atopisk eksem eller atopisk dermatitt. Atopisk betyr at barnet har arvet tendens til å utvikle forhold som eczema, astma og høysnue. Resultatet er det samme: tørr, kløende, rød og sprakk hud, som kan noen ganger sive væske og blø. Områdene mest berørt i babyer er hender, ansikt, nakke, albuer og baksiden av knærne.

i tillegg eksem vanligvis vises før 5 år. I babyer, tenderer det til å vises på kinnene og hodebunnen, men det kan spre seg til armer, Ben, bryst eller andre deler av kroppen. Etter barnets første året er det mest sannsynlig vises på innsiden av albuene, baksiden av knærne, håndleddene og anklene. Imidlertid kan det også vises andre steder.

Hva som forårsaker eksem på babyer?

Eksem påvirker huden i fakkel-ups. Babyens hud kan ha tørr og kløende flekker av hud mesteparten av tiden, men under fakkel-ups, disse områdene forverres og bli betent. Dette skjer som hans immunsystem overreagere stoffer at han er allergisk mot (allergener). Han må deretter behandling som er mer intensiv.

i dette tilfellet eksem er ikke en allergisk reaksjon på et stoff. Men kan allergener eller irritanter i miljøet (for eksempel pollen eller sigarettrøyk) utløse den. Sjeldnere, kan den utløses av allergener i ditt barns kosthold. Det kan også skje i kosten hvis barnet er amming.

Hvordan å behandle naturlig og trygt

tar godt vare på huden og unngå utløsere kan hjelpe behandle og forebygge fakkel-ups. Først kan du ta barnet utenfor, sans solkrem, bare noen minutter hver dag. De Ultrafiolette strålene kan redusere hudbetennelse. Men selvfølgelig, bringe ham måte før han er i fare for solbrenthet. Velge rett tid for å komme utenfor.

Den andre veien er bading. Det er ingen anbefaling for hvor ofte det skal gi bad hva som fungerer for en baby fungerer ikke for deg. Likevel alltid bruke varmt vann, bare vaske tilsmusset og ikke bade babyen lengre enn 15 minutter. Se etter produkter rensemidler og de som dufter, paraben, og ftalat.

Fuktighetsgivende babyens hud å forhindre flare-ups er avgjørende. Alle barn med eksem må bruke liberale mengder mykgjørende flere tid en dag, selv om ingen flekker av eksem finnes. Dette hindrer at huden tørker ut for mye.

Det er en rekke kremer eller emollients tilgjengelig, og du må kanskje prøve flere for å finne en som passer barnet ditt best. Disse er tilgjengelige som kremer, salver, kremer og bad tilsetningsstoffer. Her er den beste fuktighetskrem kremen brukes for babyer Revitol eksem. Hvorfor skal dette produktet? Dette er daglige fuktighetskrem anbefalt av hudleger. Basert på kliniske tester, er denne kremen egnet til å bruke baby eller voksne. Bruke den to ganger om dagen og få maksimal resultat i 3 dager. Så fortvil ikke bruke Revitol eksem på denne nettsiden!

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>