Beste eczeem oogcrème die u kunt genezen en Helen

Jij de oogcrème eczeem zoeken? Dit artikel zal tonen de oorzaak, het symptoom en de behandeling met de beste crème voor de genezing van eczeem rond ogen.

De huid rond de ogen is dunner en kwetsbaarder dan de huid op andere gebieden van het lichaam, waardoor dit gebied bijzonder vatbaar zijn voor irriterend huiduitslag zoals eczeem. Ook bekend als, atopische dermatitis, waar eczeem is een chronische inflammatoire huidaandoening die begint in de vroege kinderjaren en treft ongeveer 1 tot 3 procent van volwassenen, volgens de American Academy of Dermatology. Op basis van de uitleg, hoe de beste manieren genezen dit eczeem rond ogen?

Hoe lijkt eczeem rond je ogen?

Eczeem is een uitdrukking van de catch-all voor verschillende huidproblemen. De meest voorkomende soort eczeem u waarschijnlijk bent te hebben rond je ogen is echter atopische dermatitis. Het is meer waarschijnlijk rond de ogen bij baby’s. in feite, verschijnt deze huidaandoening meestal in baby’s en kinderen. Echter, ongeacht hoe oud je bent, u kunt eindigen met een flare-up van atopische dermatitis rond je ogen en je moet een manier om het te behandelen.

Eczeem rond de ogen kan lastig zijn om te behandelen vanwege het gevoelige weefsel in dit gebied. Met ernstige eczeem rond de ogen, zwelling van het ooglid en betrokkenheid van het oog zelf invloed kunnen zijn op uw visie. De behandeling richt zich op het betrokken gebied vochtige, verminderen huidontsteking houden en het vermijden van blootstelling aan irriterende stoffen. Uw arts kan aanbevelen verschillende behandelmogelijkheden, gebaseerd op de ernst van uw eczeem.

Gebruik maken van een pak ijs of koud kompres rond je ogen

toepassing van koude veroorzaakt tijdelijke gevoelloosheid van de zenuwuiteinden, leidt tot verminderde sensatie, rustgevende van de huid en het verminderen van uw drang te jeuken. Het helpt ook bij het afwerpen uit dode huid, wat leidt tot een gladder uiterlijk en snellere genezing.

Vochtinbrengende crèmes en Verwekende

eczeem typisch veroorzaakt een droge, schilferige en jeukende uitslag. Uw arts zal waarschijnlijk adviseren dagelijks gebruik van een vochtinbrengende crème of sussend, te droge huid te verminderen door de vorming van een barrière om te voorkomen dat waterverlies, die helpt jeuk verlichten. Vochtinbrengende crèmes ook verzachten de huid en vermindering van de schalen. Regelmatig gebruik van een vochtinbrengende crème vermindert de kans op ontwikkeling van breuken in de huid, die tot een bacteriële infectie leiden kan.

Topycal steroïden

Er zijn een aantal behandelingen voor ooglid eczeem. Topische steroïden kunnen worden gebruikt voor meerdere dagen, als de persoon niet over een geschiedenis van glaucoom beschikt. Ooglid huid is erg dun en steroïden zijn gemakkelijk geabsorbeerd en intraoculaire druk leiden tot glaucoom kunnen verhogen. Dit moet alleen gebeuren onder toezicht van een dermatoloog.

Nu, ook kunt u de crème voor hidratatie uw eczeem rond de ogen. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van de crème veilig voor uw ogen. De huid rond de ogen is zeer gevoelig. Daarom raden we u aan Revitol eczeem. Deze dagelijkse hydraterende is een uitstekende crème klinisch onderzocht op basis van noodzaak. U kunt genezen Eczeem op 3 dagen. De samenstelling is niet schadelijk voor je ogen. Dus, kies gewoon deze aanbevolen Revitol eczeem op zijn website nu te genezen sneller.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>