Beste behandling for psoriasis og autoimmune du kan velge

Har psoriasis gjør deg mer sannsynlig enn personer uten psoriasis å ha en autoimmun sykdom. Finn hvordan psoriasis og autoimmune koblinger.

Til tross for sin svært synlig opptreden på huden, psoriasis er på hjertet en autoimmun tilstand, ikke en hud lidelse. Med alle autoimmune sykdommer, kroppens interne beskyttelsessystem misfires, i hovedsak å angripe selve. Autoimmune sykdommer dele bestemt personlighetstrekk.

Hva er mer, har psoriasis gir deg større risiko for å utvikle en eller flere andre autoimmune sykdommer. 17 mulige tilkoblinger finnes, med revmatoid artritt, en utfordrende sykdom, på toppen av listen.

Hva er en autoimmun sykdom?

Forskere er enige om at psoriasis sykdom er en autoimmun sykdom. Det betyr at psoriasis og psoriatic leddgikt er faktisk forårsaket av en overaktiv immunsystemet. Men hvordan kan ditt immunforsvar, som er bygget for å holde deg sunn faktisk føre en sykdom? Forklaringen kan finnes i ordet i seg selv. Autoimmunitet oppstår når immunsystemet starter automatisk en inflammatorisk respons mot din egen kropp.

Tegn og symptomer

de er en sammensatt gruppe av sykdommer og påvirke nesten hver eneste organ system av kroppen. Hun bør snakke med legen din hvis du oppdager leddsmerter, usammenhengende hårtap, hud innstramming, hyppige elveblest eller blod i din avføring. Andre symptomer kan inkludere utilsiktede vekttap, magesmerter, tørre øyne og munn, endre farge i munnen, og hodepine.

Psoriasis og autoimmune tilkobling

Epidemiologiske studier har informert antatte eksempler av autoimmune koblinger med psoriasis. Opptil 30% av pasientene med kutan psoriasis lider samtidig psoriasisartritt. En deforming seronegative artropati kan manifestere seg som en polyarthritis, sacroiliitis, monoarthritis eller leddgikt mutilans. Det har også blitt bemerket at det er en økt forekomst av revmatoid artritt, cøliaki og Crohns sykdom hos pasienter med psoriasis. Det er en generell anerkjennelse som lider av en autoimmun sykdom er disponert for andre.

Behandling av immunsystemet

immunsystemet er ikke bare nøkkelen til hva som forårsaker psoriasis sykdom. Det kan være nøkkelen til å behandle den, også. I 1979 oppdaget forskere på ulykke at et stoff kalt Ciklosporin som undertrykker immunsystemet også fjerner psoriasis. Dette tilbudt en av de første ledetrådene at psoriasis var faktisk en autoimmun sykdom. Siden da, er mange effektive behandlinger rettet mot immunsystemet utviklet for psoriasis og psoriatic leddgikt.

Når psoriasis har angrepet du, behandler måten å gjøre det. En av måtene å behandle psoriasis er å bruke medisiner. Kremen er en av de foreslåtte måtene. Bruke Revitol Dermasis kremen kan hjelpe deg behandling og helbredelse psoriasis på kroppen. Det er mye anbefales fordi formelen har høy kvalitet fra naturlige og urt ingredienser. Derfor kan du velge opprinnelige Revitol Dermasis på dette nettstedet, som offisiell leverandør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>