Bestaat er een verband tussen psoriasis en schimmel ziekte?

Doen u weet de exacte feiten van psoriasis en schimmel? Beïnvloedt de schimmel echt de psoriasis triggers? Hier kunt u de exacte voorwaarden.

Kan je afvragen als je psoriasis of een schimmelinfectie hebt als u te met rode, jeukende vlekken op uw huid maken. Is er een verband tussen de twee? Geschiedenis antwoorden bevestigend. Er is al een verslag onder vermelding van het verband tussen schimmel- en psoriasis. De voormalige wordt beschreven in Dorland medisch woordenboek als een gist-achtige schimmel, die in het gereglementeerde bedrag in het menselijk lichaam aanwezig is.

Symptoom en conditie van psoriasis en schimmel

Psoriasis en schimmelinfecties hebben sommige gelijkaardige symptomen, maar ze zijn zeer uiteenlopende omstandigheden. Psoriasis en schimmelinfecties hebben soortgelijke symptomen. Het is niet altijd eenvoudig om erachter te komen wat je met één blik kijkt. Voorkomende symptomen van psoriasis zijn verhoogd, roodachtige huid patches, genaamd plaques. Het is bovendien een zilverkleurige, witte bekleding op de patches, genaamd schalen. Vervolgens kan je de conditie van de jeuk, gebarsten huid of bloeden.

Psoriasis resultaten wanneer het immuunsysteem van het lichaam geeft onjuiste signalen dat de productiecyclus van huidcellen verhaasten. Als het gaat om de gist-achtige schimmel, helpt het om te onthouden dat langer vertaalt naar meer. Om specifieker, als Dr. Whiting, een Orthomoleculaire voedingsdeskundige notities, des te langer het verblijf van de gist-achtige organismen in het lichaam, de meer symptomen zijn waarschijnlijk te manifesteren.

Link tussen de twee

Psoriasis is een gemeenschappelijke huidziekte veroorzaakt door een schimmel die van invloed is op de hele levenscyclus van huidcellen. Psoriasis veroorzaakt nieuwe huidcellen te snel opbouwen onder het oppervlak van de huid, waardoor de geïnfecteerde huid moet worden weergegeven als dikke zilveren schalen en jeukende met droge, rode vlekken die soms pijnlijk zijn.

McCombs verder opgemerkt dat de aanwezigheid van de gist-achtige schimmel is bijzonder hoog bij patiënten die aan psoriasis lijden. De link tussen de anders onschadelijk gist-achtige schimmel en de betrokken ziekte is ook benadrukt in de studie gemaakt door Waldman et al. als de resultaten ondersteund hun theorie dat candida Albicans zijn één van de stoffen die leiden de persistentie, evenals de verergering van de ziekte tot. Psoriasis is niet de enige ziekte dat Candida een link heeft. Lekkende darm, schildklier problemen, en talloze anderen.

Om te weten over de koppeling van de twee, moet u hen zo spoedig mogelijk genezen. Hier bieden we de beste manier om ze te behandelen natuurlijk en veilig. De manier is met behulp van een vochtinbrengende crème Revitol Dermasis genoemd. Deze crème bevat natuurlijke formule. Revitol Dermasis crème wordt geformuleerd zonder het gebruik van agressieve chemicaliën verantwoordelijk voor irritatie van de huid en schade. Dus, waarom niet u kiest deze grote crème of helende psoriasis of schimmel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>