Behandling du bør vite for eksem mellom fingrene

Har du opplevd eksem mellom fingrene? Her vil vi diskutere tilstanden og behandling for å kurere eksem utløsere mellom fingrene.

Mens huden på hendene er kontinuerlig med resten av kroppen, den ofte har å stri med større miljømessige påkjenninger som vi berører en rekke objekter og stoffer hele dagen. Noen kan være irriterende, andre kan skade vev og noen kan være allergener utløser eksem.

Hvordan eksem hos finger utløseren?

Kløe av hendene med eller uten et utslett er uvanlig og til tider kan oppstå i korte perioder uten kjent grunn. Området mellom fingrene (ofte referert til som webs) er relativt delikat. Det ikke holde ut de samme styrker og friksjon som andre deler av hånden som palms.

En slags dermatitt, dyshidrotic eksem er mye mer vanlig blant kvinner. Dyshidrotic eksem, også kjent som dyshidrosis eller pompholyx, er en type eksem som fører til et sviende utslett på hender eller føtter, spesielt fingre, palmer og såler. Blemmer er små og ofte svært kløende. Dyshidrotic eksem er det tredje vanligste dermatitt, eller betennelse i hendene. Det er dobbelt så vanlig hos kvinner som menn. Omtrent halvparten av de som lider av dyshidrotic eksem har også atopisk dermatitt, en vanlig form for eksem.

Behandling

spandere betingelsen eksem hjemme ved hjelp av en over-the-counter fuktighetskrem. Bruke fuktighetskrem hendene hele rett etter vask hendene for å låse i fuktighet. Denne behandlingen er best for hud som er mildt tørr på grunn av endringer i klima eller livsstil. I tillegg kan du bruke medisiner til å kurere tilstanden. Medications pleide spandere denne tilstanden omfatter antihistaminer og kortikosteroider.

Mens noen av du er forvirret om å få den riktige medisiner, kan du prøve en fuktighetskrem. Her tilbys Revitol eksem. Dette er kjent som en daglig fuktighetskrem som går utover vanlige daglig lotion å lindre tørrhet, irritasjon, og slå på grunn av eksem. Det inkluderer måten å kurere eksem mellom fingrene sannsynlig dyshidrotic eksem.

Så nå, få dette Revitol eksem akkurat nå på dette nettstedet. Det opprinnelige produktet får du gjennom denne offisielle distributør. Aldri bekymre deg for originalitet! Ved å ta produktet fra vårt nettsted, har du gjort de beste måtene. Revitol eksem er tilgjengelig å kurere eksem mellom fingrene. Er du interessert i å få denne Revitol eksem?

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>