Behandling du bör veta för eksem mellan fingrarna

Har du haft eksem mellan fingrarna? Här kommer vi att diskutera tillstånd och behandling för att bota eksem utlösare mellan fingrarna.

Medan huden på händerna är kontinuerlig med resten av kroppen, det ofta har att brottas med större miljöpåfrestningar som vi berör en rad föremål och ämnen under hela dagen. Vissa kan vara irriterande, andra kan orsaka vävnadsskada och några kan vara allergen utlösa eksem.

Hur fungerar eksem i finger trigger?

Klåda av händerna med eller utan hudutslag är ovanligt och ibland kan uppstå under korta perioder utan känd anledning. Området mellan fingrarna (ofta kallad duk) är relativt känslig. Det inte uthärda samma styrkor och friktioner liksom andra delar av handen som palms.

En typ av dermatit, dyshidrotic eksem är mycket vanligare bland kvinnor. Dyshidrotic eksem, även känd som dyshidrosis eller pompholyx, är en typ av eksem som orsakar blåsbildning utslag på händer eller fötter, särskilt i fingrar, handflator och fotsulor. Blåsorna är små och ofta mycket kliande. Dyshidrotic eksem är den tredje vanligaste dermatit, eller inflammation, i händerna. Det är dubbelt så vanligt hos kvinnor som män. Ungefär hälften av dem som lider dyshidrotic eksem har också atopisk dermatit, en vanlig form av eksem.

Behandling

behandla eksem tillståndet på hem med en over-the-counter fuktighetskräm. Applicera fuktkräm händerna hela höger efter tvätta händerna för att låsa in fukt. Denna behandling är bäst för hud som är milt torr på grund av förändringar i klimatet eller livsstil. Du kan dessutom använda mediciner för att bota tillståndet. Läkemedel som används för att behandla detta tillstånd inkluderar antihistaminer och kortikosteroider.

Medan vissa av er är förvirrad om att få rätt mediciner, kan du prova en återfuktande kräm. Här erbjuder vi Revitol eksem. Detta är välkänt som en daglig fuktighetskräm som går utöver vanlig daglig lotion att lindra torrhet, irritation, och kliar på grund av eksem. Den innehåller sättet att bota eksem mellan fingrar sannolikt dyshidrotic eksem.

Så nu, få detta Revitol eksem just nu på denna webbplats. Du kommer att få den ursprungliga produkten genom denna officiella distributör. Aldrig oroa originalitet! Genom att ta produkten från vår hemsida, du har gjort på bästa sätt. Den Revitol eksem är mycket finns för att bota eksem mellan fingrarna. Är du intresserad att få denna Revitol eksem?

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>