Begrijpen psoriasis bij kinderen: conditie en behandeling

Psoriasis kan overal voorkomen op je lichaam, de meest voorkomende op de knieën, hoofdhuid, ellebogen en romp. Maar wat is de beste behandeling voor psoriasis bij kinderen?

Psoriasis is een gemeenschappelijk, noninfectious huidaandoening. Het veroorzaakt de huidcellen te ontwikkelen veel sneller dan normaal en niet af te vallen als ze zouden moeten. De cellen opbouwen op de oppervlakte van uw huid, waardoor gebieden van dikke, rode huid genaamd plaques. Plaques zijn meestal jeukende en bedekt met dikke witachtig-zilverachtig schalen. Een overactieve immuunsysteem is verantwoordelijk voor dit proces.

Welke soorten psoriasis optreden bij kinderen?

Elk van de patronen van psoriasis beschreven bij volwassenen kan worden gezien bij kinderen. Het gaat hierbij om buigsterkte psoriasis (rode gebieden tussen huidvouwen). Ten tweede is hoofdhuid psoriasis (dikke schalen gevonden op gebieden van de hoofdhuid). De derde is nagel psoriasis (nagel dystrofie aan psoriasis gerelateerde). Vier is acute guttate psoriasis (kleine rode plaques die plaatsvinden na een infectie).

u kunt ook vinden uw kinderen met de vormen van chronische plaque psoriasis (rode plaques met schalen die zich overal op het lichaam). Dan, erytroderme psoriasis is ernstige roodheid die betrekking hebben op meeste of alle van het lichaam. Pustuleuze psoriasis (ernstige puisten die acuut ontstaan). De lichtgevoelige psoriasis beïnvloedt gebieden van blootstelling aan de zon. Laatst is guttate, gezicht en buigsterkte psoriasis gelden met name bij kinderen.

Waarom heeft mijn kind psoriasis?

De erfelijkheid factor lijkt een rol te spelen. Ongeveer eenderde van de mensen met psoriasis kunnen identificeren van een familielid, levend of dood, met psoriasis. Geschat wordt dat als 1 ouder heeft psoriasis dat er een 15% kans dat een kind de voorwaarde zal ontwikkelen. Als beide ouders psoriasis hebben, neemt dit toe tot ongeveer 75%. Interessant, als een kind psoriasis ontwikkelt en noch bovenliggende ondergaat is er een 20% kans dat een broertje of zusje ook psoriasis krijgt. Dit is omdat de voorwaarde is bekend om generaties overslaan maar ergens zal er een familiale link naar een familielid via een of beide ouders.

Behandeling van uw kind

Er is geen behandeling voor psoriasis, maar artsen hebben vele manieren om te beheren van symptomen en helpen uw kind zich beter voelt. In het algemeen, behandelen ze psoriasis dezelfde manier bij kinderen als volwassenen. Echter, hoeveel geneeskunde uw kind gebruikt of hoe vaak ze duurt mogelijk een beetje anders.

Kinderen met psoriasis zijn altijd eerst behandeld met zalven of crèmes genaamd actueel dat u wrijf op geïrriteerde huid. Andere behandelingen omvatten licht therapie (fototherapie) en medicijnen. Heb een gedetailleerde gesprek met uw kind arts over behandeling plannen, met name over of om het even welk van hen zou kunnen op lange termijn effecten op de gezondheid van uw kind hebben.

Echter, wanneer u niet geven meer medicijnen wilt, kunt u de balans doordat buiten behandeling. Met behulp van de bepaalde crème voor psoriasis, zullen uw kinderen veiliger. Hier, we alleen maar aanbevelen de moisturizer crème Revitol Dermasis. Dit wordt gemaakt van de natuurlijke kruiden die kunnen beter de voorwaarden van uw jonge geitjes zonder harde. Natuurlijk, is het veilig genoeg om zelfs voor een kind te geven. Vandaar, nooit negeren deze Revitol Dermasis crème en pak ze hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>