Bästa psoriasis cream för ansiktet huden problemet du kan tillämpa

Vad gör psoriasis kräm för ansikte effekt? Du kan hitta rätt krämen för psoriasis i ansiktet. Som kallas, är ansiktet mycket känsliga för hudproblem.

Psoriasis i ansiktet är annorlunda än på andra delar av kroppen. Huden där är tunnare och kan vara mer känsliga för behandlingar. Facial psoriasis är en kronisk hudsjukdom där det finns en eller fler, ihållande, förtjockad, röda och torra fläckar i ansiktet. Patienter med ansiktsbehandling psoriasis är ofta lider av psykosociala problem på grund av fula röda, fjällande plack på mycket synliga områden. Facial engagemang presenterar en terapeutisk utmaning eftersom ansiktshud är tunn, känslig och mer komplicerade att behandla.

Hur är psoriasis i ansiktet?

Ansiktsbehandling psoriasis har olika kliniska presentationer. Det finns tre huvudsakliga subtyper av hårfästet psoriasis, sebo-psoriasis och sanna ansiktsbehandling psoriasis. Psoriasis är en vanlig kronisk inflammatorisk hudsjukdom som kan påverka någon hudyta. Facial engagemang uppstår någon gång i ungefär hälften de som påverkas av psoriasis. Men det är oftast milda, är ansiktet psoriasis ibland mycket omfattande där hårfäste, panna, hals, öron och hud i ansiktet.

i ansiktsområdet, skick vanligtvis påverkar dina ögonbryn, huden mellan näsan och överläppen, övre pannan och hårfäste. Du har många alternativ för behandling av psoriasis i dessa områden. I nära samarbete med din läkare för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Vad orsakar ansikts psoriasis?

Orsakar av facial psoriasis är densamma som för psoriasis i allmänhet. Psoriasis är associerad med olämpligt aktivering av immunsystemet som leder till inflammation och ökad spridning av hudceller. Det finns en genetisk predisposition, men miljöpåverkan är viktiga, bland annat stress, infektion, skador och vissa mediciner.

Ansiktsbehandling psoriasis kan också förvärras av ultraviolett strålning när vissa patienter har ljuskänslighet, till exempel, är att psoriasis förvärras av exponering för solen. Då huden flora, särskilt jästen Malassezia, och rökning kan också orsaka.

Bästa kräm för psoriasis på ansikte

Face skin är ett känsligt område att använda vissa hudvård. Vi rekommenderar dock Revitol Dermasis. Varför bör denna hudvård? Dermasis psoriasis grädde är en säker ansiktskräm som innehåller FDA godkända ingredienser för att hjälpa psoriasis drabbade. Salicylsyra är en fantastisk ny peeling agent som hjälper skjul skalning, röda lagret av huden påverkas av psoriasis. Andra är de vitaminerna E och A för mjuk, felfri, frisk hud. Senast är palmolja som tränger in djupt för att behålla fukt och hålla huden frisk.

Baserat på förklaringen ovan, framgår det att Revitol Dermasis passar nog för psoriasis. Denna kräm kan vara fick på denna webbplats som officiell distributör. Du kan få en specialorder från denna webbplats. Här, rekommenderas Revitol Dermasis av hudläkare. Därför är detta tid för att få denna produkt här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>