Bästa eksem ögonkräm du kan använda för att bota och läka

Gör du söka den eksem eye cremen? Denna artikel kommer att visa den orsak, symptom och behandling med den bästa krämen för att läka eksem runt ögonen.

Huden runt ögonen är tunnare och skörare än huden på andra områden av kroppen, vilket gör detta område särskilt mottagliga för irriterande utslag som eksem. Även känd som, atopisk dermatit, sanna eksem är en kronisk inflammatorisk hudsjukdom som börjar i tidig barndom och drabbar cirka 1 till 3 procent av vuxna, enligt American Academy of Dermatology. Baserat på förklaringen, hur på bästa sätt bota detta eksem runt ögonen?

Hur verkar eksem runt ögonen?

Eksem är en catch-all fras för flera hudproblem. Men är den vanligaste typen av eksem som du sannolikt att ha runt ögonen atopisk dermatit. Det är mer sannolikt att uppstå runt ögonen hos barn. i själva verket visar denna hudåkomma oftast upp i spädbarn och barn. Men oavsett hur gammal du är, du kan sluta med en uppblossande av atopiskt eksem runt ögonen och du behöver ett sätt att behandla den.

Eksem runt ögonen kan vara svårt för att behandla på grund av känsliga vävnaden i detta område. Med svåra eksem runt ögonen, kan ögonlocket svullnad och medverkan av ögat själv påverka din vision. Behandlingen fokuserar på att hålla berörda området fuktig, för att minska hudinflammation och undvika exponering för irriterande. Din läkare kan rekommendera olika behandlingsalternativ baserat på svårighetsgraden av din eksem.

Använda en kylklamp eller kall kompress runt ögonen

tillämpningen av kyla orsakar tillfälliga domningar i nervändarna, leder till minskad känsel, lugnande huden och minska din lust att klia. Det hjälper också sårskorpa bort död hud, leder till en jämnare utseende och snabbare läkning.

Mjukgörande och uppmjukande ingredienser

eksem egenskapt orsakar en torr, kliande, fjällande utslag. Din läkare kommer sannolikt rekommenderar daglig användning av en fuktighetskräm eller mjukgörande, att minska torr hud genom att bilda en barriär för att förhindra vattenförlust, som hjälper lindra klåda. Hudkräm också mjuka upp huden och minska skalning. Regelbunden användning av en fuktighetskräm minskar sannolikheten för att utveckla sprickor i huden, vilket kan leda till en bakteriell infektion.

Topycal steroider

det finns ett antal behandlingar för ögonlocket eksem. Topikala steroider kan användas i flera dagar om personen inte har en historia av glaukom. Ögonlockshuden är mycket tunn och steroider absorberas lätt och kan öka det intraokulära trycket leder till glaukom. Detta bör endast göras under överinseende av en hudläkare.

Nu, kan du även använda krämen för att återfukta ditt eksem runt ögonen. Var dock noga med att välja krämen säkert för dina ögon. Huden runt ögonen är mycket känslig. Det är därför vi föreslår att du använder Revitol eksem. Denna dagliga fuktgivande är en utmärkt grädde kliniskt undersökta utifrån nödvändighet. Du kan läka eksem på 3 dagar. Sammansättning kommer inte att skada dina ögon. Så, bara plocka detta rekommenderade Revitol eksem på sin hemsida just nu för att läka snabbare.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>