Bästa cellulitbehandling hemma kan du välja som botemedel

Kan du alltid behöver för att täcka delar av kroppen med celluliter. Nu måste du prova denna naturliga cellulitbehandling hemma för att bota den.

Under huden, det finns ett nätverk av bindväv trådar, kallas septae, som håller fettet på plats. Om septae inte starkt och tätt vävs samman (vilket kan avgöras genom genetik), kan fettet bukta mellan dem, skapa krusningar på ytan av huden som celluliter. Kvinnor är mer benägna än män att ha celluliter eftersom de har färre och mindre tätt ordnade septae. Därför alltid förhindra och bota celluliter så snart som möjligt just nu. Läs denna följande förklaring om du vill veta de bästa sätten att göra.

Kost rättsmedel

att förlora vikt förbättrar celluliter genom att krympa fettceller, men Specialdieter att öka vattenförlust fungerar inte. Uttorkande bindväv gör huden slapp och en del av problemet med celluliter är att huden kuvertet är bara inte hårt nog. Soja kan hjälpa, alltför, men av en annan anledning: soja innehåller fytoöstrogener, som förhindra utsläpp av kollagenas, en kollagen-förstöra enzym som tuggar upp den fibrösa septae, skapa krusningar i hudens yta.

Torrborstning

Detta är ett botemedel att det inte kanske finns några vetenskapliga bevis på att det fungerar men att det finns en hel del anekdotiska stöd. Sätt, det känns bra eller hjälper till att stimulera blod och lymfa flödet i kroppen. Borsten bör vara naturlig, inte syntetiska och helst vegetabiliskt framställda. Borst själva bör vara något stela, men inte för hårt. Leta efter en som har en utmätningsbara handtag för svåra att nå ställen, om det behövs.

Återfuktning

Vitamin-infunderas skönhet vatten vattenintag är avgörande för att hjälpa lindra tecken på celluliter. När vi är hydrerad, vår hud plumpar och gropar är mindre märkbar. Försök att dricka minst 64 uns vatten varje dag. Behöver du lite spänning i din vattenförbrukning? Prova dessa infunderas vatten och vitamin-infunderas skönhet vatten för att liva upp dina vattenflaskor.

Kaffe skrubba

kaffe scrubs kan vara fördelaktigt att minska celluliter samt. Fördelarna med massage och peeling huden genom stimulerande blod/lymfa flödet och koffeinet i kaffet har en uppstramande effekt. Kaffe kroppsskrubb och kroppsinpackningar arbetar för att minska celluliter och lös hud, och som de andra rättsmedel, det är åtminstone värt ett försök. Om inget annat kommer att kaffe luktar, fantastiska och denna scrub exfolierar huden.

Tång behandlingar

hemmagjord tång masker och scrubs är ett effektivt och billigt sätt att behandla celluliter. En naturliga exfoliant, tång kan hjälpa stimulera cirkulationen och spola toxiner, vilket bidrar till att minska uppkomsten av celluliter. Pulveriserad tång är en perfekt bas för en at-home kroppsskrubb och kan blandas med lera, limejuice och honung för att skapa en återfuktande spa-grade-behandling. Lär dig att göra din egen tång celluliter-buster.

Dock när det inte är tillräckligt, kan du lägga med celluliter grädde. Vi rekommenderar Dermology celluliter grädde att bota och behandla utseende. Dermology Cellulite Solution använder naturliga ingredienser för att stimulera cirkulationen, som företagen upp bindväv och lossar fickorna på fett för att skapa en smidigare-tittar hudytan. Det är enkelt att använda, som appliceras som en aktuell gnugga på problemområden, levererar de effektiva ingredienserna direkt till de platser där behandling behövs. Detta tillåter för snabbaste möjliga resultat. Dermology Cellulite Solution är lättabsorberande, effektiv för både män och kvinnor. rester och lukt gratis och ger synliga resultat i flera veckor. Alltså, bara köpa denna produkt just nu bara på den officiella hemsidan. Klicka på länken här för att gå till deras officiella hemsida Dermology kräm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>