Är kollagen för anti skrynkla arbetar kliniskt?

Gör du undrar hur kollagen för anti-rynk perfekt? Idag börjar vi en ny serie för att granska bevis för att ta reda på kollagen för anti-rynk.

När det gäller anti-aging produkter, det är lätt att luras till att spendera en massa pengar på produkter som inte är värt det. Det beror på att det finns så mycket pseudovetenskapliga desinformation ute om anti-aging kosmetiska ingredienser. Dessutom när du köper en anti-age produkt, tar det du en lång tid att avgöra om det verkligen fungerar för dig eller inte. Det är därför vi kommer att fokusera vissa av våra podcastavsnitt på specifika anti-aging ingredienser, börjar med kollagen.

Vad är kollagen?

Kollagen är en viktig del av hudens struktur. Det bildar ett nätverk av fibrer i huden som fungerar som en ram. I ung hud, kollagen ramen är intakt och huden förblir återfuktad och elastisk. Över tiden, stödstrukturen försvagar och huden förlorar sin elasticitet. Huden börjar förlora sin ton som kollagen stöd slits ner.

Kan kollagen krämer gör släta ut rynkor?

Kollagen krämer arbete endast på hudytan och. Liksom andra moisturizers, främst bromsa graden av vattenförlust från huden och hjälper till att hålla huden smidig. En fuktighetskräm med eller utan kollagen kan inte tränga igenom huden och är inte avsedd att absorberas. Nr moisturizer kan ångra effekten av kollagen förlust och göra rynkor försvinner.

Dessutom tillägget kollagen är malet i rätt storlek på fragment. De kan sedan in i blodomloppet som bioaktiva små kedjor av aminosyror och proteiner som triggar hudens celler att producera nytt kollagen i huden cellulära matrisen. När du letar ett kollagen supplement, leta efter dessa produkter som listar peptiderna.

Kollagen injektioner fylla på hudens naturliga kollagen. Genom att komplettera din hudens eget kollagen, hjälpa injektioner släta linjer i ansiktet och vissa typer av ärr. Den naturliga skönheten i din hud förstärks som konturen av stödstrukturen är återställd. Dessa produkter kan komma från kor (nötkreatur) eller mänskliga celler.

Så nu, när du väljer en produkt av kollagen supplement, det måste vara försiktig. Inte alla produkter rekommenderas med bra kollagen sammansättning. Därför rekommenderar vi dig att köpa hydrolyserat kollagen. Detta är ett kollagen kosttillskott med hydrolyserat kollagen system. Du kan få effektiva fördelar såsom lämplig som en hud och gemensamma vård tillägg för män och kvinnor. Dessutom, är hydrolyserat kollagen idealisk för alla som vill hjälpa till att bromsa hudens åldrande. Därför än en gång kan du välja detta kollagen-tillägg här.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>