Aanbevolen 5HTP drug test en product review

Het gebruik van 5HTP in het medische supplement nu groeit sterk. Dus is sommige 5HTP drugtest geformuleerd om het resultaat weten.

5-hydroxytryptophan (5HTP) is een chemische stof die het lichaam maakt uit tryptofaan (een essentieel aminozuur dat je via de voeding). Nadat tryptofaan wordt omgezet in 5HTP, wordt de chemische stof gewijzigd in een andere chemische stof genaamd serotonine (een neurotransmitter die Relais van signalen tussen hersencellen). 5HTP voedingssupplementen helpen verhogen van serotonine in de hersenen. Aangezien serotonine reguleren stemming en gedrag helpt, 5HTP kan een positief effect hebben op slaap, stemming, angst, eetlust en pijn sensatie.

Is 5HTP veilig?

Omdat het een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, 5HTP is meestal veilig voor tijdelijk gebruik (maximaal 12 weken). Mensen met bestaande gastro-intestinale problemen moeten echter voorzichtig zijn en spreken aan een arts, want er verslagen van gastro-intestinale bijwerkingen zijn, zoals misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Vermijd ook dit supplement te nemen als je al antidepressiva (zoals een SSRI of Mao) nemen of een geestelijke gezondheid specialist voor ernstige depressie of bipolaire wanorde zien. 5HTP is gekend om zelfmoordideatie. Bent u zwanger van borstvoeding, moet u niet 5HTP gebruiken.

Getest klinische informatie

5HTP wordt ook gebruikt als een eetlustremmer en werd gepromoot als een gewichtsverlies product. Onderzoek heeft aangetoond dat hoge niveaus van serotonine een eetlust onderdrukking effect kunnen hebben. Één studie vond dat 300 mg 5HTP genomen driemaal per dag voor elke maaltijd verbeterd verzadiging en calorie-inname bij zwaarlijvige vrouwelijke patiënten vergeleken met placebo patiënten verminderde. Een andere studie toonde aan dat 5HTP gebruik werd geassocieerd met groter gewichtsverlies in vergelijking met placebo zowel het dieet toen calorie beperkt en onbeperkt.

Best geteste supplement met 5HTP

de aanbevolen en geteste supplement met 5HTP is van evolutie inwikkeling. 5HTP wordt gewonnen uit de Griffonia-Seed, met behulp van een speciaal ontwikkelde proces dat behoudt zo veel van de actieve bestanddelen van 5HTP als mogelijk. 5HTP is een natuurlijk alternatief voor antidepressiva medicijnen om te helpen het evenwicht van de honger-hormonen zonder bijwerkingen. Voor controle van de eetlust, is het raadzaam een capsule met water, ongeveer 30 minuten voor het eten van drie keer per dag te nemen. Vervolgens wordt het bestand gecomprimeerd in een capsule gemakkelijk-swallow en elk een biedt 100mg 5HTP (in vorm aminozuur).

Nu, teneinde de veiligheid van het supplement met 5HTP, moet u weten de vertrouwde product. Evolutie inwikkeling 5HTP is het aanbevolen product. U moet echter ook vinden en kopen van dit supplement alleen op de officiële winkel of website om te voorkomen dat het nep is. Klik hier op de link te verbinden met hun officiële website. De officiële website biedt speciale aanbiedingen en garantie. Dit is de reden waarom je van het product op deze officiële site kopen moet om de echte supplement met hoge-recommended geteste 5HTP.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>