A tejsavófehérje felülvizsgálat: mit érdemes vásárolni pontosan?

Az étrend-kiegészítő, mint a fehérje kiegészítés hisz fűződő előny az egészségre. Ez a cikk bemutatja a tejsavó fehérje vélemények.

ImpactWheyProtein egy fehérje por, amely prémium minőségű tejsavó fehérje koncentrátum (80% fehérje). Bármely gombok ott (lásd a kezdő útmutató kiegészítők), tejsavó egy gyors felszívódású fehérje formájában, ami miatt ideális kiegészítője a posta és az edzés előtti étkezés.

Mi tejsavó fehérje?

A tejsavó a folyadék után megmaradó tejet már aludttej és feszült. Ez egy mellékterméke a sajtgyártás vagy kazein és számos kereskedelmi felhasználásra. Édes savó gyártják készítése során oltó típusú kemény sajtok, mint a Cheddar vagy svájci sajt. Savanyú tejsavót (más néven savanyú savó) egy melléktermék készítése során sav típusú tejtermékek, mint például a túrót vagy feszült joghurt.

A tejsavófehérje (savóból nyert) gyakran értékesítik, mint egy étrend-kiegészítő. Ezek a kiegészítők különösen népszerű a testépítésben. Svájcban, ahol a sajt termelés fontos iparág, tejsavó használják az alapja a szénsavas üdítőitalok, úgymint Rivella és Montino. Izlandon, folyékony tejsavót eladva Misa.

Mi ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein természetes fehérje porok, amelyek segíthetnek izomtömeget és meghajtásához, közeledés az ideális fitness szinten. Először 2004-ben létrehozott, ImpactWheyProtein már eladási fehérje porok több mint 50 országban, több mint egy évtizede, és a tejsavó fehérje készül, magas színvonalon csak a legfinomabb természetes összetevők.

Felülvizsgálata ImpactWheyProtein

Sziasztok, én csak azt akartam, hogy hagyjuk a gyors ismertetőt én tapasztalatom ezzel a termékkel. Én 20 éves, és már megy az edzőterembe, mint 1,5 éve, már nem használt semmilyen kiegészítők, és én csak enni is, és gyakorolja nehéz. Én nem igazán érte el a céljaimat, és én állandóan megpróbálnak nagyobb. ez már 6 hete óta kezdtem Impact Whey italok, iszom egy előtt, és egymás után én edzés, az elmúlt 4 hétben már tényleg észrevettem, hogy a méret felmegy, és még én képes kipihenni megdöbbentő, olyan boldog vagyok találni valamit, ami képes megállítani a tornaterem után égés (Anonymous)  

Iszom ezt 2 hétig, a látogatók a WC egy 2-es szám gyakrabban és sokkal könnyebb, én energiaszint révén a tető és tette gondozza a gyerekeket sokkal könnyebb (Joni)

Vásárlás ImpactWheyProtein

Lásd, sokan bizonyítani előnyeit ImpactWheyProtein a testüket, így ez az idő, hogy kipróbálja. A megbízható helyen vásárolni eredeti ImpactWheyProtein van a hivatalos honlapon. Erre a linkre kattintva, hogy ott és boldog vásárlást. Nos, ez a legjobb alkalom, hogy vásárolni az igazi ImpactWheyProtein. Akkor megy a hivatalos honlapján a rend oldal ImpactWheyProtein linkekre kattintva itt. 

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>