A kurkuma kiegészítők mellékhatás, és a biztonsági, hogy az egészségügyi

Ha vesz egy kiegészítés, akkor tudnia kell, hogy az értékelés és a mellékhatásokat. Mi a lehetséges kurkuma kiegészítők mellékhatása?

A kurkuma, a fő fűszer curry, vitathatatlanul a legerősebb gyógynövény a világon küzdött, és potenciálisan irányváltó betegség. Annyira sok gyógyító tulajdonságait, hogy jelenleg már 6235 lektorált cikkek bizonyítva az előnyeit kurkuma és az egyik híres gyógyító vegyületek kurkumin. Vajon ez kurkuma tényleg működik? Van-e a lehetséges mellékhatások, hogy ezt a kurkuma kiegészítő?

Mennyire biztonságos a kurkuma?

Számos klinikai vizsgálatokban a kurkuma és a kurkumin különböző rendellenességek és nem volt jelentős mellékhatása jelentett. Sőt, mivel a biztonságosság, úgy vélik, hogy a kurkuma vagy kurkumin lehet jó, nem toxikus alternatívája NSAID antiartritikus gyógyszerek stb miatt egyedülálló biztonsági profilja, a kurkuma is ellensúlyozza mellékhatások a gyógyszerek és a rák kezelésére.

Nincs túl sok kurkumát mellékhatásai?

Mind a kurkuma és a kurkumin, a fő hatóanyagot általában biztonságosnak tekinthető, és anélkül, hogy súlyos mellékhatások. Mégis, néhány ember tapasztalhat mellékhatásokat, amikor ők őket nagy dózisban a kiegészítést. Néhány kurkuma porok is magas ólom, egy nehézfém, amely különösen toxikus az idegrendszerre.

Ha kurkuma biztonságos, miért szembe mellékhatások?

Néhány pár tényező lehet, ami miatt az egyik szembe mellékhatásai kurkuma.

Dózis: Nagy dózisú kurkuma nagyobb valószínűséggel okoznak mellékhatásokat, mint az alacsony dózisú.

Típus: kurkuma kiegészítők nagyobb valószínűséggel okozhat mellékhatásokat, mint fűszer.

Idő: Egyes mellékhatások, mint a hasi diszkomfort átmenetiek, így nem szembesülnek ezzel a hosszú távon. Azonban a hosszú távú használat során nagy dózisú kiegészítők káros lehet.

Idő vesz kurkuma: Nincs külön időt vesz kurkuma. Azonban, ha szed éhgyomorra vagy közel az idő, a gyógyszereket szed, akkor is szembe mellékhatásokat.

Minőség: Mindig választhatják a legnépszerűbb márka kurkuma kiegészítő vagy szerves kurkuma, hogy elkerüljék a nehézfém szennyezés és hamisítás.

Legjobb biztonságos kurkuma venni

A legjobb kurkuma, hogy a TurmericPlus. A TurmericPlus származik a természetes összetevőkkel klinikailag FDA által jóváhagyott. Ez az eredetiség készült biztonságos használat. Azonban figyeljen figyelembe az adagot. Meg kell csinálni, mint az információt az üveget. Most meg lehet vásárolni a TurmericPlus csak a hivatalos honlapon, hogy elkerüljék a hamis egyet. Kattints a linkre ide átirányítani a hivatalos honlapján engedélyezett TurmericPlus. 

Turmeric Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>