5 beste psoriasis huismiddeltjes kiest u voor natuurlijke behandeling

Bent u niet geïnteresseerd in het nemen medicijnen te genezen van psoriasis? Hier bieden we u enkele uitstekende psoriasis home remedies die met natuurlijke manieren genezen kunnen.

Psoriasis is een terugkerende auto-immune aandoening gekenmerkt door rode, schilferige vlekken op de huid. Hoewel het van invloed is op uw huid, begint psoriasis eigenlijk diep van binnen, in uw immuunsysteem. Of is het een vriend, collega of psoriasis ondersteunt het groepslid. u kunt vaak horen over een alternatieve of natuurlijke psoriasis behandeling en worden geneigd om het te proberen. Het feit is echter dat er weinig wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat psoriasis home remedies werk.

Hoewel er geen remedie is, vele behandelingen bestaan om te verlichten van de symptomen van psoriasis. Hier zijn natuurlijke manieren van home remedies voor het beheren van milde symptomen vanuit het comfort van uw huis.

Visolie

een aantal porties wekelijks van witte tonijn, zalm en andere vette vissen die rijk aan omega-3 vetzuren zijn eten kan helpen verminderen ontsteking, hét waarmerk van psoriasis. Vis olie supplementen ook zijn beschikbaar over de toonbank in capsule vorm op vele markten voor levensmiddelen en drogisterijen.

Warme baden voor jeuken opluchting

warm water kan worden een irriterend voor uw huid. Echter kan een lauw bad met Epsom zout, minerale olie, melk of olijfolie kalmeren de jeuk en infiltreren schubben en platen. Hydrateren onmiddellijk na uw bad voor dubbele uitkeringen.

Apple cider azijn voor uw hoofdhuid

is meer dan alleen een salade dressing. Ofwel zetten sommige op je hoofd een paar keer per week–volledige sterkte of gemengd met water. Het is een recept voor opluchting wanneer je hoofdhuid krassen me roept. Spoel het af nadat het droogt dus je niet een irritatie krijgen zul. Probeer dit bovendien niet wanneer je hoofdhuid bloeden of gebarsten is. De azijn zal het voelen als haar branden maken.

Aloë Vera

Gel van de aloë-plant kan worden toegepast op de huid tot drie keer per dag. Wat onderzoek toont dat het kan helpen verminderen roodheid en schalen psoriasis is gekoppeld. Crèmes met 0,5% Aloë zoekt. Geen voordeel van het nemen van Aloë in tabletvorm is aangetoond en het gevaarlijk kan zijn.

Cayenne peper

cayennepeper bevat ook anti-inflammatoire eigenschappen, die helpen bij de genezing van de huid. Het vermindert de roodheid en schalen. Proberen om een capsaïcine crème, die beschikbaar is in de medische winkels. Het is gemaakt van hete pepers en is gewoon geweldig om te verminderen van de laesies. Zorg ervoor dat u doen niet toe te passen op beschadigde huid.

Nou, wanneer het gebruik van de home remedies geen maximale is kunt u een moisturizer crème toevoegen. Hier, suggereren we alleen maar Revitol Dermasis als het juiste product. Als de natuurlijke home remedies, is deze crème ook gemaakt van de natuurlijke kruiden. Misschien voel je opgelucht omdat het maakt geen gebruik van een chemische stof noch stof heeft. Vandaar, is deze Revitol Dermasis veel bevelen te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>