5 beste eksem Kjerringråd du kan lage og bruke

Komme eksem hjem middel er så viktig ting. Her viser vi noen hjem rettsmidler for å kurere eksem effektivt. Få dem i denne artikkelen.

Hjem rettsmidler for eksem kan være så enkelt som å endre din vaskemiddel eller tøymykner, eller så vanskelig som flytter til et nytt klimaendringer eller skifte jobb. Fjerne gjør allergisk reaksjon er den enkleste og mest effektive behandlingen. Disse hjem rettsmidler for eksem vil fokusere på å styrke hudens barriere, fylle ut disse hullene, og beholde fuktighet, samt fokus på adressering spesifikke problemene som kløe og betennelser.

Kokos olje

La oss starte med det enkleste og enkel! Kokos olje gjør en god jobb med synker inn i huden og fylle ut det intercellulære rommet som er åpnet og mistet fuktighet. Det er en lipid, selvfølgelig, og fett og oljer er hva du trenger å hindre at huden tørker ut og bli mer irritert.

Magnesium bad

rød og kløende hud kan lindres med enkel hydration. Bading gir fuktighet til gå inn i huden. Etter hver dusj eller badekar er det best å bruke fuktighetskrem for å forsegle fuktighet i huden. Men for noen eksem lider, kan soaking i vann faktisk gjøre deres tilstanden verre. Det er best å være klar over hvordan huden din reagerer. University of Maryland Medical Center råder eksem lider å unngå varme bad eller dusj og velge lunkent vann.

Havremel

et havremel bad kan hjelpe behandle hudirritasjon, kløe, og rashes. Det hjelper også holde huden fuktig. Bland en kopp finpulveriserte havregryn i lunken badevannet. Suge i denne badevannet 15 til 20 minutter daglig. Gjenta dette MIDlet daglig for en måned.

Te gang

kamille er utrolig på beroligende huden. Det reduserer betennelse, tames kløe og helbreder flekker som kan ha vært altfor riper. Fordelene er for det meste, fra en naturlig alkohol kjent som en bisabolol eller levomenol. Det er ingen bedre måte å omgi deg med disse fordeler enn å ta en te bath. Det er ganske lik havremel badekaret ovenfor, men med kamille i stedet for havre. Hvis du vil, kan du selv prøve å kombinere to gang.

Honning

honning utfører alle stiften aktiviteter for å lindre symptomer på eksem. Det er anti-mikrobiell, anti-inflammatorisk, hjelper fremskynde helbredelsesprosessen ødelagt hud og det er et humectant (trekker vann den.) Ulempen er at det kan bli klebrig, så dette er best egnet på små områder, heller enn slathered opp og ned bena og armene.

Tillegg til å bruke hjemme rettsmidler ovenfor, kan du legge til den daglige fuktighetskrem. Vi antar at du bruker Revitol eksem. Er det trygt enought å bruke på huden din. Effekten vil bli sett på 3 dager å kurere. For å få originalitet av dette produktet, bør du ta Revitol eksem på dette nettstedet. Vi garanterer det opprinnelige produktet og kvalitet. Tillit det fungerer.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>