5 beste eczeem huis remedie die u kunt maken en toepassen

Getting eczeem huisremedie is zo’n belangrijk ding. Hier zullen we enkele home remedies te genezen Eczeem effectief weergeven. Ze krijgen in dit artikel.

Home remedies voor eczeem kan zo simpel zijn als het wijzigen van uw wasmiddel of wasverzachter of zo moeilijk als het verhuizen naar een nieuw klimaat of veranderen van baan. Het verwijderen van wat de oorzaak is van de allergische reactie is de eenvoudigste en meest effectieve behandeling. Deze home remedies voor eczeem zal richten op de versterking van uw huid barrière, vullen deze hiaten, behoud van vocht, alsmede gericht op het aanpakken van specifieke problemen zoals jeuk en ontstekingen.

Kokosolie

laten we beginnen met de meest eenvoudige en eenvoudig! Kokosolie heeft een geweldige job van verzinken in de huid en het invullen van die intercellulaire ruimte dat is opengesteld en u verliest vocht veroorzaakt. Het is een lipide, natuurlijk, en vetten en oliën zijn wat u nodig hebt om te voorkomen dat uw huid uitdrogen en steeds meer geïrriteerd.

Magnesium bad

rode en jeukende huid kan worden verlicht met eenvoudige hydratatie. Zwemmen kan vocht in te voeren van de huid. Na iedere douche of bad is het best om het gebruik van vochtinbrengende crème om het zegel van het vocht in de huid. Echter voor sommige eczeem patiënten, kan onderdompelen in water eigenlijk maken hun conditie slechter. Het is best om zich bewust zijn van hoe je huid reageert. De Universiteit van Maryland Medical Center adviseert eczeem patiënten om hete baden of douches te vermijden en te kiezen voor lauw water.

Havermout

een havermout bad kan helpen bij de behandeling van irritatie van de huid, jeuk en huiduitslag. Het zal ook helpen uw huid gehydrateerd te houden. Meng een kopje fijn gemalen havermout in lauw water van het bad. Geniet in dit bad water voor 15 tot 20 minuten per dag. Herhaal deze remedie daags gedurende één maand.

Tea time

Kamille is ongelooflijk op het rustgevende van de huid. Het vermindert ontsteking, jeuk temt en geneest plekken die weliswaar overdreven gekrast. De voordelen zijn voor het grootste deel, een natuurlijke alcohol a-bisabolol, of levomenol genoemd. Er is geen betere manier om te omringen u met deze voordelen dan een thee-bad. Het is vrij gelijkaardig aan de havermout bad hierboven, maar met kamille in plaats van haver. Als u wilt, kunt u zelfs proberen ergens het combineren van de twee.

Honing

honing voert alle nietje taken die nodig zijn voor het verlichten van de symptomen van eczeem. Het is anti-microbiële, anti-inflammatoire, helpt versnellen het genezingsproces van de beschadigde huid, en het is een bevochtiger (trekt water aan). Het nadeel is dat het plakkerig, krijgen kan dus dit is het beste wanneer gebruikt over kleine gebieden, in plaats van slathered al omhoog en naar beneden je benen en armen.

Naast het gebruik van de home remedies hierboven, kunt u de dagelijkse moisturizer. We veronderstellen dat u gebruik Revitol eczeem. Het is veilig genoeg om te gebruiken op uw huid. Het effect zal blijken op 3 dagen om te genezen. Om de originaliteit van dit product, moet u het eczeem Revitol nemen op deze website. Wij garanderen kwaliteit en de originele product. Hoop dat het werkt.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>