5 признака не можете да забременеете като жена и решението

Откриването на признаците, които не можете да забременеете, всъщност ще ви помогне да забременеете, когато искате и да избегнете стреса, който може да дойде. Ако планирате да забременеете в близко бъдеще, полезно е да знаете текущия си статус на раждаемост. Много от най-честите причини, поради които жените имат проблеми със зачеването, са обратими, лечими здравни проблеми. Нашите тела ни дават сигнали, че може да се сблъскаме с проблеми, когато искаме да забременем. Познаването на признаците, които не можете да забременеете, ви поставя на пътя към решаване на проблема и повишаване на плодовитостта. Започнете рано на процеса на лечение и решаване на знак за безплодие и след това можете да се чувствате по-уверени, че когато искате да имате бебе, ще имате много по-голям шанс за успех.

5 общи признака, които не можете да забременеете

Честите признаци, че не можете да забременеете като жена, включват следното.

  • Нередовен менструален цикъл.

Когато менструацията започне, нередовните периоди могат да бъдат нормални. Тялото отнема известно време, за да се регулира. След като преминете юношеските си години, вашите цикли трябва да са редовни. Нередовен цикъл може да бъде червен флаг за проблеми с безплодието и може да е признак на проблем с овулацията. Съществуват различни причини за нередовни периоди. Синдромът на поликистозните яйчници е една от най-честите причини за нередовен цикъл и свързано с овулацията безплодие. Други възможни причини за нередовни периоди включват хиперпролактинемия, първична недостатъчност на яйчниците, нарушена функция на щитовидната жлеза, ниски резерви на яйчниците, надхвърляне или поднормено тегло и прекомерно упражнение.

  • Болезнени или тежки периоди.

Ако периодът Ви е болезнен, или потокът е изключително тежък, това може да е индикация, че може да имате проблеми с забременяване. Тежката менструална болка може да означава възможност за ендометриоза, което засяга до 10% от жените в репродуктивна възраст. Ендометриозата е състояние, при което лигавицата на матката – това, което обикновено се губи по време на периода – расте извън матката, което води до екстремни менструални спазми. И проучванията показват, че тя може да повлияе на плодовитостта.

  • Няма периоди.

Не е необичайно жените да имат месечен месец тук и там. Фактори като стрес или тежки тренировки могат да доведат до временно изчезване на периода ви. Но ако не сте имали период от месеци, е време да проверите фертилността си.

  • Симптоми на хормонални колебания.

Признаци на хормонални колебания при жените могат да посочат потенциални проблеми с фертилитета. Говорете с Вашия лекар, ако имате проблеми с кожата, намалено сексуално влечение, растеж на космите по лицето, изтъняване на косата и увеличаване на теглото.

  • Болка по време на секс.

Ако имате болезнени сношения и уринарни и / или ректални болки точно преди и по време на периода, това може да бъде още един признак на ендометриоза или маточни фиброми, което може да доведе до затруднения при забременяване. Въпреки че има и други проблеми, които могат да причинят болка по време на секс, като сухота или генитална инфекция, може да е нещо, което си струва да се проучи, ако смятате, че това може да повлияе на плодовитостта ви.

предложения

Около 15 до 20% от двойките, които се опитват да забременеят, ще имат проблеми с безплодието. Женският фактор на безплодие обикновено е виновен за 40% от времето, докато мъжкият фактор безплодие е причина за проблеми от 30 до 40% от времето. Комбинация от тези фактори води до безплодие от 20 до 30 процента от времето. Ако имате признаците, че не можете да забременеете, не сте сами. Медицинската индустрия завинаги прави напредък в тази област. Направете среща с Вашия лекар и прегледайте проблемите си. Дори и да сте диагностицирани с безплодие, все още можете да забременеете. И ако искате да избегнете медицинско лечение и да опитате естествени методи за борба с безплодието, прочетете книгата PregnancyMiracle!

PregnancyMiracle е всичко, което ви е необходимо, ако не можете да забременеете

PregnancyMiracle, написана от Лиза Олсън, е наистина това, от което имате нужда, ако не можете да забременеете. Лиза Олсън е изследовател по китайска медицина, алтернативен специалист по здравеопазване и хранене, здравен консултант и бивш страдащ от безплодие. Книгата за PregnancyMiracle е доста обширна книга за бременността, която се фокусира върху 100% естествен метод за забременяване бързо и здраво. Целта на тази книга е да увеличи плодовитостта ви и да ви улесни да заченете бебе. Лиза Олсън обхваща подробно за безплодието, например какви са някои от основните причини за безплодие при мъжете и жените, както и как да се откриват признаци на плодовитост естествено, за да се схване бързо. Най-хубавото е, че в рамките на PregnancyMiracle има 5-степенна програма, която ще ви насочи към увеличаване на плодовитостта и за зачеване без вредни лекарства за безплодие, магически кремове, хирургически процедури, луди диети, билкови лекарства или странна витамини / минерална терапия. Щракнете върху банера по-долу, ако искате да получите вашето копие на книгата PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>