4 store eczema og psoriasis forskjeller du må innse

Hva er forskjellene av eczema og psoriasis? Er to annerledes? Hvordan vet du nøyaktig smerte du opplever? Få svar her.

Mange mennesker vet ikke de tekniske forskjellene mellom psoriasis, eksem eller atopisk dermatitt. Anerkjenne en oppdatering av hud som er betent, rød eller peeling, som en av disse betingelsene vil diktere hvordan du behandler den. Legen må ringe endelige, men psoriasis eller eksem kan være problemet. Begge er hudsykdommer med lignende symptomer, men det finnes måter å fortelle dem fra hverandre. Vel, for å vite forskjellen på eksem og psoriasis, må du lese hele artikkelen her.

Som opplever eksem eller psoriasis

Psoriasis og eksem kan se det samme fordi de er begge rashes. De begge klør, men de er veldig forskjellige forhold. Psoriasis starter vanligvis i tenårene eller senere, mens eksem starter i barndommen.

Hvor det er

Psoriasis er vanligvis på hodebunnen, albuer og knær (selv om det kan være hvor som helst), mens eksem er vanligvis i skrukkene av huden, som halsen eller øyelokk, eller bretter i armen og benet albuer og knær.

Hvordan det føles

Eksem forårsaker en intens kløe. Det kan bli så ille at du skraper nok til å gjøre din hud blø. Hvis du har psoriasis, kan du også være kløende. Men er det noe ekstra skjer. Huden kan svi eller brenne. Noen sier det føles som du er blitt bitt av brann maur.

Hvordan det ser ut

Psoriasis er vanligvis tykkere og har større skalaer av huden shedding deretter eksem. Psoriasis årsaker veldefinerte, tykk, rød, scaly patcher, vanligvis i områder som albuer og knær. Det er vanlig å se psoriasis i ansiktet, rumpe og hodebunnen av et barn. Du vil også se tykk flekker av huden med overliggende rødhet. Andre hender, eksem gjør huden din rød og betent. Det kan være skjellete, oser eller kampanjen. Du kan se grove, læraktig oppdateringer som er noen ganger mørke. Det kan også føre til hevelse.

Vel, det er klart at barnet eller voksen kan oppleve begge to. Men har nå du forstått forskjellen på eksem og psoriasis. For å kurere denne sykdommen, må du bruke sunn livet. I tillegg daglig krem som daglig fuktighetskrem kremen kan hjelpe deg å helbrede to. Her tilbys Revitol eksem å kurere din smerte. Denne kremen kan også hjelpe deg å forhindre sykdommer hvis noen symptomer. Så, unngå sykdommer ved hjelp av Revitol eksem opprinnelig 100% som du kan få på dette nettstedet.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>