4 grote eczeem en psoriasis verschillen die moet u zich realiseren

Wat zijn de verschillen van eczeem en psoriasis? Is de twee verschillende? Hoe weet je de exacte pijn die u ondervindt? Krijg het antwoord hier.

Veel mensen weten niet de technische verschillen tussen psoriasis, eczeem of atopische dermatitis. Het erkennen van een stukje huid dat is ontstoken, rode of peeling, als een van deze voorwaarden zal dicteren hoe je het behandelen. Uw arts moet maken van de laatste aanroep, maar psoriasis of eczeem kan het probleem worden. Beide zijn huidaandoeningen met gelijkaardige symptomen, maar er zijn manieren om hen te vertellen uit elkaar. Nou, om te weten het verschil tussen eczeem en psoriasis, moet u lees het hele artikel hier.

Die ervaring eczeem of psoriasis

Psoriasis en eczeem kunnen er hetzelfde uitzien omdat ze beide huiduitslag. Beiden jeuken, maar ze zijn eigenlijk zeer uiteenlopende omstandigheden. Psoriasis begint meestal in de tienerjaren of hoger, terwijl eczeem in de kinderjaren begint.

Waar het is

Psoriasis is meestal op de hoofdhuid, ellebogen en knieën (hoewel het kan overal), terwijl het eczeem bevindt zich meestal in de plooien van de huid, zoals de hals of de oogleden, of in de arm en been tegenover de ellebogen en de knieën beklad.

Hoe het voelt

Eczeem veroorzaakt een intens jeuk. Het kan krijgen zo slecht dat je genoeg om uw huid bloeden krabben. Hebt u van psoriasis, kan u ook worden jeukt. Er is echter iets extra gaande. Uw huid kan steken of branden. Sommige mensen zeggen dat het voelt alsof u wordt door brand mieren gebeten bent.

Hoe het eruit

Psoriasis is meestal dikker en groter schubben van huid vergieten vervolgens eczeem heeft. Psoriasis veroorzaakt welomschreven, dikke, rode, schilferige vlekken, vaak in gebieden zoals de ellebogen en de knieën. Het is gebruikelijk om te zien van psoriasis op het gezicht, de billen en de hoofdhuid van een kind. Je ziet ook vaak dikke patches van de huid met roodheid overliggende. Op de andere handen, eczeem maakt uw huid rood en ontstoken. Het kan zijn geschubde, lekt of krokant. Ziet u ruwe, leerachtige vlekken die soms donker. Het kan ook leiden tot zwelling.

Goed, het is duidelijk dat baby of volwassene kan zowel de twee ervaren. Echter, nu u hebben begrepen het verschil van eczeem en psoriasis. Om te genezen van deze ziekte, die u wilt toepassen van het gezonde leven. Bovendien, dagelijkse crème als de dagelijkse moisturizer crème kan u helpen om te genezen van de twee. Hier bieden wij de Revitol eczeem om te genezen van uw pijn. Deze crème kunt u ook helpen om te voorkomen dat de ziekten eventuele symptomen. Dus, voorkomen dat de ziekten met behulp van het eczeem Revitol oorspronkelijk 100% die je op deze website krijgen kunt.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>