3 стъпки как да изгаря мазнините за една седмица

Един от най-големите въпроси, който получаваме, е „как да изгаряме мазнините за една седмица?“ Много хора са опитвали няколко неща, но нищо не работи. Когато питаме какво са опитвали, чуваме 100 ежедневни коремни преси, рязко рязане на калориите, прекомерно кардиото и други. Ако не можете лесно да загубите мазнините си, използвате неправилен подход. Не се нуждаете от безкрайни седящи места, от глад или от по-лоша хирургия. Тук ще намерите най-добрите начини за изгаряне на мазнините за една седмица.

Възможно ли е да изгаря мазнините за една седмица?

Да, със сигурност е възможно да изгаря мазнините и да губи 10 паунда за една седмица. Ако искате да загубите 4,5 кг за една седмица, трябва да следвате ефективни стъпки. Тествахме тези стъпки за хора, които искаха да отслабнат бързо преди събитие като ваканция или фотосесия, и тя работи чудесно. Всъщност някои хора, които използват тези стъпки, изглеждат като на три- или четириседмична диета след една седмица. Това не е дългосрочно решение, но това може да даде тласък на пътуването ви за загуба на тегло и да ви мотивира за по-устойчиви дългосрочни промени. Прочетете, за да разберете 3 стъпки как да изгаря мазнините за една седмица.

Как да изгаря мазнините за една седмица лесно и безопасно

Ето 3 стъпки, които трябва да следвате, за да загубите 10 паунда на седмица.

  • Етап 1.

Избутайте се физически с интервални тренировки. Най-бързият начин за изгаряне на мазнините в тялото е да се променя интензивността на вашата тренировка между 65% и 85 до 95% от общия ви капацитет. Интервалното обучение прави тялото ви аеробно и анаеробно, което води до най-много калории и най-голямо количество изгорени мазнини.

  • Стъпка 2.

Намалете въглехидратите, за да помогнете на тялото да изгаря мазнините за енергия. Основният източник на енергия на вашето тяло е глюкозата; с ниско съдържание на въглехидрати спира лесното снабдяване с енергия и принуждава тялото ви да гори преработените мазнини в гориво. Това е теорията зад някои популярни диети – ограничаване на всички въглехидрати и избор на въглехидрати, които имат малко влияние върху нивата на кръвната захар, като зеленчуци и пълнозърнести храни. За да загубите най-много тегло в една седмица, ограничете въглехидратите до около 25 g дневно.

  • Стъпка 3.

Добавете фибри към вашата диета. Диетата с високо съдържание на фибри може да ви помогне да се чувствате напълно по-дълго и да консумирате по-малко калории. Fiber забавя храносмилането, като помага да се яде по-малко на всяко хранене и по-дълго между храненията. Можете да опитате влакнеста добавка точно преди яденето да намалите калориите. Уверете се, че увеличавате приема на вода – твърде много фибри може да предизвика запек – но запазването на хидратацията ще поддържа всичко безпроблемно.

Как да изгаря мазнините за една седмица: заключението

Човешкото тяло е забележително адаптивна машина. Дори ако години и години на пренебрегване са позволили паунд след килограм мазнини да попълнят вашата рамка, можете да се отървете от тази мас на много по-бърз темп, отколкото сте го донесли на борда. В този смисъл времето е ваша страна! Вземете тези 3 стъпки как да изгаряте мазнините за една седмица и напредъкът наистина ще пристигне! Когато седмицата свърши, трябва да преминете към по-устойчив план, така че да можете да продължите да губите тегло и да го държите на разстояние. Кликнете върху банера по-долу за повече информация.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>