Хромов пиколинат и кето диета

Този пост е за хром пиколинат и кето диета. Има препоръчителни добавки за поддържане на кето диета, една от които е хромов пиколинат. По-голямата част от Вашето хранене трябва да идва от цели храни. За съжаление, може да бъде трудно да се получи широк спектър на хранене последователно от състоянието на нашите храни. Има няколко добри добавки, които да поддържат здравето ви на ниско съдържание на въглехидрати / кетогени и да се справят с недостатъци с голяма вероятност. Както казахме, хром пиколинат е един от добавките. Прочетете, ако искате да научите повече за хромовия пиколинат и кето диета.

Кето диета

Накратко, това е диета с високо съдържание на мазнини, адекватно протеини и ниско съдържание на въглехидрати. Тъй като няма достатъчно въглехидрати, които да гори в тялото за енергия, тялото изгаря мазнините. Една киселина, наречена “кетони”, изгаря мазнините. Кетото в кетогенната диета произтича от факта, че тя прави тялото да произвежда кетони. Достатъчно просто, нали?

Кето диета е лесна

Кето диетата е по-лесно от диетите с ниско съдържание на мазнини или калории. Тя ви позволява да отслабнете без да гладувате. Но може да се натъкнете на някои проблеми, особено в началото. Загубата на захар, кето грип, умора и промени в настроението могат да се появят навсякъде. Можете ли да решите тези проблеми с добавки? Научните изследвания потвърждават, че можете. Много специалисти в областта на здравеопазването, дори тези, които напълно подкрепят диетите с ниско съдържание на въглехидрати, препоръчват допълването. Допълването е най-лесният начин да увеличите кето диета. Можете да просвирвате към идеалното си тегло дори бързо и лесно.

Хромов пиколинат и кето диета

Вашият кето диета може да бъде дори по-лесно и по-лесно с хромов пиколинат. Хромов пиколинат е популярна добавка за кето диети, защото се включва регулиране на инсулина. Хромът също е популярен сред културисти, които са на кетогенна диета. Те откриват, че хромът е полезен за повишаване на чувствителността на мускулните клетки, което на свой ред подобрява инсулиновата ефективност. Нейната функция е да:

  • Подобряване на метаболизма на глюкозата и усвояването му.
  • Активирайте необходимия глюкозен транспортер.

Макар че този основен минерал определено е важен за оптималното функциониране и метаболизъм на здравето, много остават неизвестни. Известно е, че хромът може да увеличи чувствителността към инсулин чрез преместване на глюкозните транспортни ензими GLUT-4 от вътрешността на клетката до някъде извън клетката, което позволява експозиция и контакт с инсулин. По този начин мускулните и чернодробните тъкани ще имат по-добро регулиране на кръвната захар. Такива механизми са важни за онези, които обмислят (или вече) кетогенната диета, защото показват как енергийните механизми и горивото могат да бъдат оптимизирани. Ако сте сериозно да подобрите физическото си здраве, помислете за включване на хромов пиколинат и кето диета във всекидневния си живот.

резюме

Хромният пиколинат играе важна роля в кето диетата. Проучванията показват, че добавянето на хром може да намали гладния и захарен глад. Поради тази причина хромовият пиколинат е популярна добавка сред диетолозите. Хромът често се включва в многоминерални формули. За да получите пълните ползи, вземете поне 200 μg на ден. Ако искате да научите повече за кето диета и използването на хромов пиколинат, кликнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>