Хранителна добавка за лечение на затлъстяване

Тази статия предоставя информация за хранителната добавка за лечение на затлъстяване, включително обобщение на най-често използваните съставки в този вид продукти. Почти 80 милиона възрастни американци са с наднормено тегло, като процентът е най-висок при възрастни на възраст от 40 до 59 години. Социално-икономическият статус е свързан и със затлъстяването. По-ниските доходи и потенциално по-ниските нива на образование са свързани с по-големи рискове от наднормено тегло. Въпреки че са одобрени нови лекарства с рецепта за лечение на затлъстяване, опасенията за тяхната дългосрочна безопасност и ефикасност остават. В резултат на това много пациенти с наднормено тегло или затлъстяване обикновено обмислят да използват хранителна добавка за лечение на затлъстяване.

Хранителна добавка за затлъстяване: преглед

Има много различни хранителни добавки за затлъстяване там. Те включват всички видове хапчета, лекарства и натурални добавки. Те ви помагат да отслабнете или поне да улесните отслабването в комбинация със здравословна диета и редовни упражнения. Те са склонни да работят чрез един или повече от тези механизми:

  • Намаляване на апетита.
  • Намаляване на абсорбцията на мазнини.
  • Увеличаване изгарянето на мазнини.

Топ 5 съставки в хранителната добавка за затлъстяване

Ето 5-те най-употребявани съставки в хранителната добавка за затлъстяване.

  • 1: Кофеин.

Кофеинът е най-често консумираното психоактивно вещество в света. Намира се естествено в кафето, зеления чай и тъмния шоколад и се добавя към много преработени храни и напитки. Кофеинът е добре известен засилващ метаболизма и често се добавя към търговски хранителни добавки за лечение на затлъстяване.

  • 2: Карнитин.

Карнитинът е аминокиселина, която пренася мастните киселини през клетките на тялото и ги хвърля в метаболитна пещ, изгаряйки мазнините, вместо да я съхраняват. Клинично проучване установи, че приемането на 200 mg L-карнитин на ден в комбинация с мотивационна терапия може да доведе до загуба на тегло при хора с наднормено тегло. Средно доброволците губят почти килограм телесни мазнини в рамките на четири седмици – и те не са променили диетата си или нивото на физически упражнения.

  • 3: Нопал.

Нопал е невероятна съставка, която е изключително богата на диетични фибри. Фибрите са подценен елемент, когато говорим за намаляване на теглото и не много хора признават значението, което има. Повишеното съдържание на фибри е идеално, за да ви помогне да се чувствате пълноценни през целия ден, което намалява нежеланото желание и ще ви предпази от безполезни бързи храни. Нещо повече, фибрите също ще помогнат да управлявате храносмилателните си дейности и да поддържате храносмилателната система здрава. А по-здравословната храносмилателна система значително увеличава шансовете ви за ползотворна диета и ефективно поддържане на теглото.

  • 4: Магнезий.

Магнезият е основен минерал и изследванията предполагат, че може да отпусне мускулите ви, да ви помогне да се чувствате спокойни и да подобрите съня си – и всички тези неща могат да ви помогнат да отслабнете. Липсата на сън е важен фактор за увеличаване на теглото. Много изследвания подкрепят тази идея. Ако страдате от безсъние, това може да се дължи на дефицит на магнезий. Хората с ниско съдържание на магнезий често изпитват неспокоен сън, често се събуждат през нощта.

  • 5: Калций.

Калцият обикновено се свързва с по-здрави кости и възстановява състоянието на костите ви, но той наистина има съществена роля и в управлението на теглото. Калцият е много отговорен за контрола на телесните мазнини. Калцият е отговорен за прехвърлянето на сигналите от цялото ви тяло до мозъка ви. Това основно означава, че ако имате достатъчно количество калций в системата си, тогава тялото ви разбира, че не спестява излишни мазнини, които ви карат да добавите тегло.

Най-добрата хранителна добавка за затлъстяване

Ако питате: “Коя е най-добрата хранителна добавка за затлъстяване?” Отговорът ни е “PhenQ”. Защо PhenQ? Това е така, защото PhenQ комбинира множество съставки, използвани в много добавки за отслабване само в едно хапче, за да осигури на потребителите си гарантиран успех. Единичната доза PhenQ има списък с активни съставки като α-Lacys Reset®, капсикум, пиперин, ниацин, калциев карбонат, хром пиколинат, кофеин, нопал и L-карнитин фумарат съответно. По този начин, тази добавка работи като цялостно решение за отслабване, тъй като всяка съставка има полезна функция, подпомагаща загубата на тегло. Всеки човек, независимо от хранителните си навици, може да използва PhenQ с лекота. Няма да е необходимо да прескачате от една диета на друга, за да отслабнете, което може да бъде скъпо и опасно. Това, което трябва да направите, е да приемате хапчета PhenQ редовно и да го комбинирате с здравословно хранене и физически упражнения. Това е толкова просто! Посетете официалния уебсайт на PhenQ за по-пълна информация за продукта.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>