Фитоцерамидите са полезни за кожата ви

В тази публикация ще разкрием науката за Phytoceramides за кожата и ще проучим до каква степен те имат ефект. Не е преувеличено да се каже, че процесът на стареене е един житейски факт, от който всички се страхуваме; с напредването на възрастта се променяме, а не винаги към по-добро, така че как бихме могли да се борим срещу това, което в края на краищата е естествено развитие? Често ще прочетете за „чудотворните“ добавки против стареене, и за съжаление ще откриете, че повечето не правят това, което казват върху калай. Въпреки това, има един, който е накарал хората да седят и да забележат благодарение на впечатляващите си резултати: Фитоцерамидите могат да бъдат само отговорът, който всички ние сме търсили. Прочетете, за да разберете ползата от Phytoceramides, най-добрия продукт за грижа за кожата с Phytoceramides и др.

Какво представлява Phytoceramides?

Преди да продължим да говорим за ползата от Phytoceramides, трябва първо да знаете какво всъщност са фитокерамидите. Керамидите са естествено вещество, което се намира в кожата ви. Но с течение на времето количеството керамиди намалява. Това води до изсушаване на кожата и вие започвате да забелязвате, че кожата изглежда по-слаба. Фитоцерамидите са изключително мощен антиоксидант в редки растения. Те попълват вашите керамиди, пресъздават защитен слой на кожата, който е загубен и помага на кожата да се хидратира отвътре навън. Най-известните пластични хирурзи отговарят за способността на Phytoceramiedes да намалят бръчките и фините линии. Хидратират и уплътняват кожата ви, така че естествено да имате по-гладка, по-стегната кожа.

Фитоцерамидите са от полза

Въпреки че човешката кожа е естествено съставена от керамиди, тези мастни киселини се губят с времето. Това може да доведе до тъпа, суха кожа. Може да сте в състояние да намалите тези ефекти, като допълвате кожата си с фитокерамиди. Фитоцерамидите се приемат орално и се получават от екстракти от растения, включително ориз, сладък картоф или пшеница. Ползата от Phytoceramides включва:

  • Възстановяване на функциите на кожната бариера, като действа като агент, съобщаващ за клетките. Кожната бариера предпазва от възпаления и инфекции, увреждания от слънцето, както и от сухота.
  • Поддържа кожата ви хидратирана, като помага на кожата да задържи влагата.
  • Намалява свободните радикали и инхибира еластазните ензими, които допринасят за намаляването на еластина и следователно на гъвкавостта на кожата.
  • Насърчава производството на колаген.
  • Доказателство, че те инхибират меланогенезата, която допринася за хиперпигментация, възрастови петна и друга обезцветяване на кожата.

Разликата между синтетични и естествени керамиди

Единствените „естествени“ керамиди са тези, които вече са в кожата ви. Керамидите в повечето продукти за грижа за кожата са синтетично направени. Това не прави голяма разлика по отношение на качеството или ефикасността. Докато церамидите се попълват, кожата ви може да се възползва. Ако търсите по-естествен начин за индуциране на производството на керамид в кожата си, помислете за добавяне на здравословни мазнини към вашата диета. Керамидите могат да се намерят и в сладки картофи, соя, пшеница, ориз и царевица.

Най-добрата добавка към Phytoceramides

Revitol Phytoceramides е най-препоръчителната система за грижа за кожата за борба със стареенето и ви дава гладка и млада кожа. Той е формулиран, за да помогне за възстановяване на увреждането на кожата ви за подобряване на външния вид на кожата. Revitol Phytoceramides се състои от два продукта: дневно хапче и дневен крем. Препоръчително е да приемате редовно хапчетата и да прилагате крема според указанията на производителя, за да постигнете максимални ползи и да постигнете положителни резултати. Те помагат за рехидратиране на кожата ви, за да сте сигурни, че поддържате еластична кожа и я подмладявате за по-млад вид. Известно е, че продуктите работят добре за желаните резултати, като използват висококачествени съставки: фитоцерамиди, желатин, хиалуронова киселина, пшеничен протеин, глицерин, вода. За повече подробности, моля, посетете официалния сайт на Revitol Phytoceramides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>