Употребата на сметана

Кремът Capsicum е проучен като възможна възможност за лечение за намаляване на болката при няколко условия. Освен че е популярна съставка в пикантни ястия по целия свят, capsicum също има изненадваща роля в медицинския свят. След като се извлече capsicum, той може да бъде приготвен в кремове и гелове за употреба като лечение за облекчаване на болката.

Какво е capsicum и как работи?

Capsicum е билкова добавка, използвана за лечение на пост-херпесни болки (херпес зостер), проблеми с кръвообращението (периферни), нарушения на кръвосъсирването, диария, проблеми с храносмилането, фибромиалгия (локално), сърдечни заболявания (превенция), невралгии (локални), невропатии (топични) ), болкови синдроми (локални), prurigo nodularis, мигрена (интраназално). Capsicum е ефективен за облекчаване на болката. Capsicum се предлага под следните различни търговски марки: африкански люти чушки, капсаицин, лют червен пипер, люта чушка, мексикански люти чушки, червен пипер, червен пипер и червен пипер.

Защо хората използват сметана от сметана?

Когато се прилага върху кожата, капсикум кремът предизвиква локална десенсибилизация след период на първоначално дразнене. Казва се, че кремът Capsicum облекчава болката в резултат на широк спектър от състояния, включително:

 • Болка в гърба.
 • подагра.
 • Главоболие, като клъстерно главоболие.
 • Болки в ставите, като болка в коляното.
 • невропатия.
 • Остеоартрит.
 • Ревматоиден артрит.
 • ишиас.
 • Херпес (пост-херпесна невралгия).
 • Тендонит, като тенис лакът.
 • Тригеминална невралгия.

Как да се използва крем capsicum

За повечето видове облекчаване на болката, Вашият лекар може да Ви предложи да опитате сметана, лосион, гел или мехлем. Обикновено не се нуждаете от рецепта. За да лекувате главоболие, ще попиете малко капки от капки в ноздрите си. В противен случай ще го разтриете добре върху кожата си в зоната, където ще се нараните, няколко пъти на ден. Измийте ръцете си преди и след употреба на крем capsicum и го дръжте далеч от очите и устата. Capsicum също идват като лепенки. Те имат по-високи нива на паприка, отколкото кремовете. Вашият лекар може да предложи за постгерпетична невралгия или други дългосрочни състояния като диабетна невропатия. Можете да вземете лепенката само в лекарския кабинет. Лекарят ще обезчести зоната преди да я нанесе. Очаквайте процесът да отнеме около 2 часа. Пластирът capsicum може да помогне за облекчаване на болката до 3 месеца. Избягвайте да докосвате пластира, докато е върху кожата ви.

Домашно приготвен сметана

Някои хора предпочитат да правят пастичен крем у дома, вместо да го купуват в магазина. Домашно приготвеният крем capsicum предлага няколко предимства. Домашно приготвени кремове:

 • Използвайте натурални съставки. Домашният крем capsicum използва познати съставки като кайенски прах и кокосово масло, които могат да бъдат намерени в килера.
 • Може да се регулира за потентност. Подобно на почти всяка друга рецепта, рецептата за домашно приготвена сметана може да бъде приспособена към личните предпочитания. Количеството кайен може да се увеличи или намали, за да стане кремът по-малко или по-мощен.
 • Може да се направи в големи количества. Една партида домашно приготвена сметана може да бъде повече от 18 унции. Продуктите без рецепта обикновено се продават в епруветки от 1 до 2 унции. Наличието на голямо количество капсикум крем е за предпочитане за хора, които искат да го използват на голяма площ, като например долната част на гърба или рамото, за няколко дни подред.
 • По-евтини. Продуктите без рецепта обикновено се продават за 6 до 10 долара за тройунция. Домашният крем ще струва по-малко от 1 долар за унция.

Capsicum е наистина билкова добавка с много ползи за здравето. Уверете се, че добавките capsicum са винаги на разположение във вашия дом под формата на сметана или хапче. За да научите повече за ползите от capsicum, кликнете върху банера по-долу.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>