Топ 5 витамини и добавки за здравето на ставите

С помощта на някои здравни експерти копаем дълбоко, за да ви предоставим информация за най-добрите витамини и добавки за здравето на ставите. Повечето здравни експерти смятат, че здравословната диета е вид лекарство. Това е особено вярно, когато става въпрос за здравето на ставите, за съжаление ежедневната ни диета може да не ни донесе нутриентите, необходими за здрави стави. Получихме надеждна информация от някои здравни експерти и ще ги споделим с вас. Кои са най-добрите витамини и добавки за здравето на ставите? Може ли липсата на витамин D да повлияе на здравето на ставите ви? Помага ли куркумата при болки в ставите? Всичко е тук.

Ставни витамини и добавки за здравето

Много хора приемат ежедневно мулти-витамин, за да гарантират, че получават достатъчно от необходимите витамини и минерали всеки ден. Въпреки че се препоръчва да получавате по-голямата част от дневните хранителни вещества от храната, добавките могат да помогнат да вземете слабата храна, когато хранителните ястия престанат. Това са пет от най-добрите витамини за здравето на ставите и добавки, които трябва да приемате редовно за насърчаване на доброто здраве на ставите.

 • Витамин D.

Един от най-важните витамини за здравето на ставите е витамин D. Витамин D играе много роли в поддържането на здрави, здрави кости и стави. Една ключова роля е усвояването и регулирането на нивата на калций. Калцият е важен не само за костите и ставите, но и за свиването на мускулите, нервните импулси и секрецията на хормони. Много хора са изложени на риск от развитие на различни проблеми със ставите в резултат на недостиг на витамин D. Хората всъщност могат да направят витамин D, ако са изложени на правилната ултравиолетова светлина. Ако имате болки в ставите, накарайте вашия лекар да провери нивото на витамин D.

 • Глюкозамин.

Глюкозаминът помага за поддържане на хрущяла в ставите здрав и може да има противовъзпалителен ефект. Естествените нива на глюкозамин спадат с напредване на възрастта.

 • хондроитин.

Хондроитинът обикновено се използва заедно с глюкозамин, за да се предотврати болката в ставите и възстановен патрон. Тези две хранителни вещества често се намират в едни и същи добавки. Хондроитинът понякога се препоръчва на лица с остеоартрит, тъй като е доказано, че помага да се забави прогресията на заболяването.

 • куркума.

Куркумата е подправка, съдържаща куркумин, а приемането на 150 mg перорално до два пъти дневно е доказано, че има някои противовъзпалителни, антиоксидантни, противоракови и може би антиатеросклеротични ефекти.

 • Methylsulfonlymethane.

Доказано е, че метилсулфониметанът в дози до 50 mg на ден орално намалява болката, подобрява имунната функция и намалява известната скованост.

ProJoint Plus: най-добрият продукт за здравето на ставите

Не е необходимо да използвате различни добавки, за да поддържате здравето на вашите стави, защото всичко, от което се нуждаете за здрави стави, е достъпно в един продукт: ProJoint Plus. ProJoint Plus е многозадачна изцяло натурална здравна добавка за ставите за борба с дегенерацията на ставите и болката. Естествените съставки в ProJoint Plus са комбинирани и тествани, за да гарантират, че ви осигуряват достатъчно хранителни вещества за насърчаване на гъвкавост, по-добро здраве на ставите и мобилност на ставите. Съставките на ProJoint Plus включват:

 • Глюкозамин – това е най-важната съставка, която помага при производството на нов хрущял.
 • Хондроитин – смята се, че тази съставка насърчава и подпомага възстановяването на хрущялните тъкани, както и за лечение на остеоартрит.
 • Куркума – добре известно е, че куркумата съдържа куркумин, основно противовъзпалително средство.
 • Метилсулфониметан – това е органично сярно съединение, което често се използва за намаляване на възпалението и подобряване на имунната функция. Освен това може да работи за възстановяване на здравата тъкан в тялото.
 • Бромелайн – тази съставка действа като противовъзпалително средство.
 • Метионин – това е основен компонент, който насърчава образуването и преструктурирането на мускулните тъкани, особено около ставите.
 • Кверцетин – основен компонент, който помага за облекчаване на възпалението и за насърчаване на здравината и здравето на ставите.
 • Екстракт от Boswellia – той също е сред списъка с най-мощните противовъзпалителни компоненти.

ProJoint Plus е наистина страхотен продукт за профилактика и лечение на ставни проблеми. Посетете официалния уебсайт на ProJoint Plus, за да направите покупка.

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>