Топ храни за еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция засяга 52% от мъжете. Добрата новина е, че някои изследвания показват ползите от някои храни за лечение на еректилна дисфункция. Един на всеки четирима мъже на възраст под 40 години страда от еректилна дисфункция. Тя може да изглежда като няма начин да се предотврати това състояние, но вашата диета може да подскаже друго. Ето защо можете да опитате някои храни за лечение на еректилна дисфункция.

Ролята на начина на живот при лечение на еректилна дисфункция

Има няколко причини, поради които добрата диета може да помогне да се предотврати и дори да се обърне еректилна дисфункция. Храненето на здравословни храни намалява риска от общи съдови проблеми, причинени от висок холестерол, висока кръвна захар, високи нива на триглицериди и наднормено тегло. Еректилната дисфункция е проблем на притока на кръв, така че когато държите кръвоносните си съдове в добро здраве, намалявате риска от еректилна дисфункция. Консумирането на определени храни и избягването на други, наистина могат да помогнат за намаляване на риска от развитие на еректилна дисфункция.

5 най-добри храни за еректилна дисфункция

Някои промени в начина на живот могат да бъдат полезни, като например отказване от тютюнопушенето, редовно упражняване на упражнения и намаляване на теглото. Лекарят може да реши дали е необходимо или не медикамент във всеки конкретен случай, но има и някои храни за еректилна дисфункция, за които е доказано, че помагат.

  • Диня.

Едно проучване установи, че хранително вещество, наречено цитрулин, намиращо се в дините, може да има релаксиращ ефект на кръвоносните съдове, подобен на този на Виагра.

  • Fish.

Има силна връзка между сърдечните заболявания и еректилната дисфункция – не забравяйте, че всичко е свързано с проникването и изпомпването на кръвта правилно. Омега-3 от рибата може да помогне за предотвратяване на сърдечни заболявания, като помага за поддържането на здрави кръвоносни съдове и правилното им функциониране, като същевременно предотвратява възпалението. Проучванията показват, че мъжете, които имат диета, съдържаща пълнозърнести храни, плодове, зеленчуци и мазни риби, имат по-ниска вероятност да получат еректилна дисфункция.

  • Горски плодове.

Установено е, че боровинките, черешите, къпините и черното френско грозде са особено полезни за предпазване от еректилна дисфункция. В комбинация с упражнения, богатите на флавоноиди храни намаляват риска от еректилна дисфункция с 21%.

  • Чесън.

Много малко проучване дори установи, че шест от седем мъже с еректилна дисфункция са виждали подобрения, като консумират четири скилидки чесън на ден в продължение на три месеца. Просто се уверете, че сте взели дъх мента, преди да се заемете.

  • ядки.

Ядките и семената са отличен източник на протеини и здравословни мазнини в нашите диети. Фисташките, по-специално, съдържат l-аргинин, който тялото се превръща в азотен оксид. Той помага на кръвоносните Ви съдове.

Подобрете начина си на живот

Само защото имате еректилна дисфункция не означава, че е време да вземете лекарство или да потърсите инвазивни мерки. Вместо това, можете да получите положителни резултати, като изберете най-добрите храни за еректилна дисфункция. И накрая, може да бъде полезно да се разгледат и допълнителните фактори за начина на живот, които могат да повлияят на сексуалната активност. Упражняване, достатъчно сън и намаляване на стреса могат да намалят симптомите на еректилната дисфункция. Освен това е важно да се ограничи консумацията на алкохол; и ако пушите, потърсете решения за спиране. За да научите повече за естественото лечение на еректилна дисфункция, можете да кликнете върху банера по-долу.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>