Термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане

Все още има много предимства и недостатъци за приемането на термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане. Ще се опитаме да разгледаме този проблем. Има няколко вида хапчета за отслабване на пазара сега. Има блокери на мазнини, които активно намаляват мазнините от храните, които ядете, за да се абсорбират през стената на храносмилателния тракт, като намаляват количеството енергия (калории), което приемате. По същия начин има лекарство, което блокира усвояването на въглехидратите. Нито едно от тези хапчета не е наистина безопасно в дългосрочен план и и двете имат някои странични ефекти, които не са много приятни. Някои лекарства са положително несигурни, но хората все още ги приемат, за да помогнат за отслабване. Мазнините за изгаряне на мазнини работят малко по-различно, тъй като те са предназначени да увеличат обмяната на веществата, така че повече мазнини да бъдат загубени. Най-често хапчетата за изгаряне на мазнини се използват от бодибилдърите преди състезанията, когато “изрязването” е най-важно. Как хапчетата работят за увеличаване на метаболизма варират, но повечето съдържат химически смес от кофеин, гуарана, зелен чай и други съставки, за които е доказано, че вероятно спомагат за увеличаване на изгарянето на мазнините.

Свързване на термогенни добавки и високо кръвно налягане

Хранителните добавки, съдържащи термогенни съставки, често се използват сред фитнес умствените индивиди в опит да увеличат метаболизма на почивка и да улеснят загубата на мазнини. Има известна загриженост, че термогенните добавки, базирани на стимуланти, могат да повлияят неблагоприятно на хемодинамичните променливи, като сърдечната честота и кръвното налягане. Някои проучвания показват остри повишения на сърдечната честота и кръвното налягане след приемането на термогенни добавки, съдържащи кофеин плюс ефедрин. Други са съобщили подобно повишаване на сърдечната честота и кръвното налягане след приемането на термогенен продукт, дори когато не е налице ефедрин. От съставките, намерени в термогенния продукт, който се изследва, има известна подкрепа, която предполага, че кофеинът може значително да увеличи енергийния разход, без да повлияе неблагоприятно на хемодинамичните променливи. Въпреки че е известно, че тези ингредиенти могат да окажат положително влияние върху скоростта на метаболизма в покой, размерът може да варира в зависимост от активната съставка и / или комбинацията от активни съставки. Освен това е необходима допълнителна оценка на безопасността на добавките с много съставки, които съдържат кофеин, поради потенциалния му ефект върху сърдечната честота и кръвното налягане.

Съображения преди приемането на термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане

Всеки, който е имал твърде много чаши кафе, знае, че можеш да имаш много хубаво нещо. Стимулантите могат да накарат някои хора да се чувстват неспокойни, раздразнителни или нервни. И когато вземете няколко стимуланти заедно, е трудно да разберете как тази комбинация ще ви въздейства. Като се има предвид, че всеки, който има високо кръвно налягане, сърдечно-съдови проблеми, предразположени към гърчове, психиатрични лекарства или с фамилна анамнеза за сърдечни проблеми или инсулт, може да се натъкне на проблеми с някои добавки. Ако се консултирате с Вашия лекар и вземете решение за термогенна добавка, следвайте инструкциите на етикета много внимателно. Повечето етикети ще ви кажат да изпробвате първо реакцията си с добавката, като вземете само малка доза. Ако забележите някакви нежелани реакции, когато приемате термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане – във всеки един момент – е време да се разпаднете с приятеля си, който изгаря мазнините.

Термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане

Мазнините-горелки могат да бъдат ценно допълнение към диетична и тренировъчна програма, насочена към отслабване, тъй като те повишават метаболизма ви и увеличават изгарянето на мазнините. Много мазнини-горелки използват кофеин и други съединения, които увеличават кръвното налягане или може да се намесва с лекарства за кръвно налягане. Въпреки това можете да научите как безопасно да използвате термогенни добавки и лекарства за високо кръвно налягане. Винаги се консултирайте с вашия доставчик на здравни грижи преди да вземете добавки. Кликнете върху банера по-долу, за да намерите висококачествена термогенна добавка, която може да се използва заедно безопасно с лекарства за високо кръвно налягане.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>