Термогенна горелка за мазнини: ви помага да изгаряте мазнините

Повечето термогенни мазнини за горене са предназначени да намалят телесните мазнини чрез увеличаване на основната метаболитна скорост, независимо дали искате да отслабнете или да се разкъсате. Думата “термогенен” буквално означава производство на топлина. Когато тялото ви изгаря калории, то генерира повече топлина, така че добавките, които повишават метаболизма или изгарянето на мазнините, се считат за термогенни. Много различни видове тези добавки са на разположение на гишето. Някои съдържат само една съставка, докато други използват смес от вещества, подсилващи метаболизма.

Основите на термогенните горелки за мазнини

Термогенните мазнини за изгаряне на мазнини са добавки, които помагат да се увеличи метаболизмът за няколко часа след като ги приемате, като по този начин тялото изгаря повече калории, дори когато е в покой. Хранителните добавки за мазнини не са непременно термогенни, тъй като някои добавки с този етикет влияят върху метаболизма на мазнините, като ограничават количеството мазнини, които се абсорбират, вместо да причинят по-бързо изгаряне. Термогенните мазнини за горене са един от най-често срещаните видове добавки за отслабване. Те често съдържат хром, карнитин, кофеин, зелен чай, келп, форсколин и капсаицин.

Как термогенните мазнини работят

Класическата, базирана на доказателства мазнина горелка е всъщност нашият стар стимулант приятел кофеин. Някои стимуланти, като кофеин, повишават метаболизма чрез задействане на освобождаването или хормони като адреналин. Това от своя страна увеличава метаболизма, а в случая на кофеина този ефект е особено силен при тези, които не са кофеин наивни. Това означава, че кофеинът може да допринесе за загуба на мазнини, но тъй като толерантността се изгражда с течение на времето, тези ефекти се овлажняват; въпреки че е ефективен, най-добре е да цикъл кофеин, ако се използва като мазнина горелка. Високите дози кофеин, приближаващи 400 mg, показват, че повишават метаболизма с около 30 kcal на час, но винаги е добре да започнете с по-ниска доза и да оцените толерантността, ако никога преди не сте консумирали кофеин. Най-популярните термогени, които се възприемат като чисто “термогенни” поради потенциала им да увеличават бързо топлинната енергия на тялото, са “капсаициноиди”. Вероятно случайно сте се сблъскали с термогени, тъй като това е капсаицин, който придава на студ топлината. Следователно, вероятно не е изненадващо, че всеки, който е имал гореща къри и страдал от свързаните с него изпотявания, членовете на това “термогенно семейство” са популярни съставки в термогенните горелки за мазнини. Капсаицинът също така увеличава скоростта на окисляване на мазнините, използването на мазнини като гориво и това в комбинация с повишаване на метаболизма означава, че той има потенциал да поддържа загуба на мазнини, особено ако се консумира преди упражнение и това е доказано при доза от около 150 mg ,

Всички термогенни мазнини не са равни

На пазара можете да намерите голямо разнообразие от термогенни добавки. Въпреки това, трябва само да изберете смеси от съставки, които са естествени за най-добри резултати без вредни странични ефекти. Продуктите, съдържащи Ephedra, показват, че причиняват сериозни нежелани реакции, когато човек ги приема и имат основни медицински състояния. Някои хора са имали сърдечни пристъпи, удари, гърчове или дори са умрели от това съединение. Трябва да избирате термогенни мазнини за горене, които са напълно безопасни в техните съединения, за да помогнат при загубата на тегло или изграждането на мускулите. Природните съединения обикновено съдържат кофеин или джинджифил, за да увеличат метаболизма ви естествено и безопасно. Кликнете върху банера по-долу, за да намерите естествената и сигурна термогенна горелка за мазнини.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>