Съвместна здравословна храна: най-добрата храна за съвместно здраве

Съвместната здравословна храна е храната, която помага за укрепване на костите ви, така че можете да живеете и да се движите по начин, който ви прави по-щастливи. Ако страдате от дискомфорт в ставите в коленете, китките или други части на тялото, в никакъв случай не сте сами. Много хора са се занимавали с дискомфорт в ставите си и той е толкова разпространен отчасти, защото може да бъде причинен от толкова широк спектър от фактори. От многократна употреба на ставата до наследствени нарушения, това са много начини, по които хората се оказват в дискомфорт. Добрата новина за дискомфорта в ставите е, че много хора са открили естествено облекчаване, просто като са яли здравословна храна за ставите, която има естествени противовъзпалителни свойства и е с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини.

Значението на съвместната здравословна храна

Животът е свързан с малките неща, а малките неща са възможни благодарение на нашите стави. Помислете за това: градинарството, готвенето и всичко между тях зависи от движението на костите. Дори и най-добрите спомени – като задушаването на внуците ви с прегръдки – изискват здрави стави, за да се случи. И все пак, подобно на кожата и косата, ставите се променят с възрастта. Има причина, поради която рискът от артрит или възпаление на ставите се увеличава с течение на времето. Той засяга над 54 милиона възрастни в Съединените щати, като заема водеща роля като основна причина за увреждане. Означава ли това, че всяка надежда е загубена? Определено не. С правилната здравословна храна за ставите можете да помогнете на ставите си да процъфтяват.

Най-добрата здравословна храна за ставите

Предотвратете оставянето на нездравословна диета, заболяване, нараняване или възрастта ви да отнемат здравето на ставите, като опитвате тези здравословни храни за здраве!

 • Мазни риби: Те са натоварени с омега-3 мастни киселини, разрушаващи възпаление, които проучванията предполагат, че могат да помогнат за облекчаване на симптомите на остеоартрит.
 • Мляко с ниско съдържание на мазнини: Проучване установи, че колкото повече жени пият с ниско съдържание на мазнини или без мазнини, толкова по-бавно е развитието на остеоартрит в коляното.
 • Вишнев сок: Пиенето на две чаши тръпчив сок от вишна дневно намалява възпалението в организма, спомагайки за облекчаване на симптомите на остеоартрит, сочи научно проучване.
 • Виргински зехтин: Съдържа съединение, което помага за понижаване на нивата на възпалителни ензими в организма.
 • Вино: Хората, които пият от четири до шест чаши седмично, има по-малка вероятност да получат остеоартрит в коляното, според скорошно проучване. Една теория кредитира антиоксидантите на виното.

Храни, които трябва да се избягват

Поддържането на здравето на ставите не е само в това да ядете здравословна храна за ставите, но и да избягвате определени храни, които имат възпалителни свойства. Храни с възпалителни свойства могат да причинят симптоми на дискомфорт в ставите. Така че, ако изпитвате ставен дискомфорт или имате риск от това, помислете за избягване на тези видове храни:

 • Червено месо: Твърде много белтъчини (особено по-киселинните животински протеини) всъщност са лоши за вас и могат да нанесат щети на ставите.
 • Кофеин: Тази стимулираща съставка ви дехидратира и извлича минерали от тялото, включително калций, който е важен за здравето на костите.
 • Бира: Колкото повече пиете, толкова по-големи са шансовете за остеоартрит на коляното или тазобедрената става. Това може да бъде допълнителният натиск върху ставите от страховития “бирен корем”.
 • Трансмазнини: Тези преработени растителни мазнини са много по-вредни от наситените мазнини. Те причиняват наддаване на тегло и възпаление и носят свободни радикали, които увреждат клетъчните структури и ДНК.
 • Преработени храни: Като цяло преработените храни са пълни с натрий, захар, трансмазнини и увреждащи клетките свободни радикали. Те също съдържат химикали като фталати, бисфенол А и синтетика, свързана с ракови заболявания, прекомерно наддаване на тегло, промени в поведението и много други заболявания.

Ами добавката?

Истинската съвместна здравословна храна винаги е най-добрият залог. Ако обаче имате нужда от допълнителен тласък, предлагаме да вземете Projoint Plus. Projoint Plus е добавка за здраве и съвместна поддръжка. Предлага се с всички естествени съставки, които гарантират по-добро здраве на ставите. Съставките включват:

 • Хрондроитин сулфат.
 • куркума.
 • бромелаин.
 • метионин.
 • Екстракт от босвелия.
 • Глюкозамин сулфат.
 • Кверцетин.

Projoint Plus се предлага в абсорбиращи капсули. Това е, за да се гарантира, че той реагира и ще работи бързо. Добавката действа при болки в ставите, които са в резултат на наранявания и дори стареене. Ако имате болки в ставите по някаква друга причина, Projoint Plus действа и върху вашите стави. Ако искате да купите този продукт, просто посетете официалния уебсайт, за да направите поръчка.

Projoint Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>