Съвети за предотвратяване на бръчки

Никога не е твърде рано или късно да започнете да предотвратявате бръчките. Винаги можете да се възползвате от прости съвети за предотвратяване на бръчки, обяснени в тази статия. Лосиони, серуми и кремове против стареене, които сте затворили в аптечката, може да накара кожата ви да заблести. Но когато става въпрос за предотвратяване и избледняване на фините линии, бръчки и тъмни петна, които залепват години върху външния ви вид, правенето на интелигентни промени в начина на живот е това, което наистина трябва да направите.

Какво причинява бръчки?

Много неща причиняват бръчки. Някои неща, за които не можем да направим нищо; но други неща, на които можем да повлияем. Едно нещо, което не можем да променим, е естественият процес на стареене. Той играе ключова роля. С времето всички ние получаваме видими линии и бръчки по лицето. Естествено е лицето ни да загуби част от младежката си пълнота. Забелязваме, че кожата ни става по-тънка и по-суха. Нашите гени до голяма степен контролират, когато настъпят тези промени. Медицинският термин за този тип стареене е “присъщо стареене”. Можем да повлияем на друг вид стареене, който засяга кожата ни. Нашият избор на среда и начин на живот може да причини преждевременно бръчки. Медицинският термин за този тип стареене е “външно стареене”. Като предприемем някои действия за предотвратяване на бръчки, можем да забавим ефектите, които този тип стареене оказва върху кожата ни.

6 съвета за предотвратяване на бръчки

Следните съвети за предотвратяване на бръчки наистина действат според проучвания, дерматолози и експерти по красота.

 1. Не пушете: Пушенето причинява стесняване на кръвоносните съдове в най-външните слоеве на кожата ви. Освен това уврежда колаген и еластин – влакна, които придават на кожата ви сила и еластичност. В резултат кожата започва да провисва и да се набръчва преждевременно.
 2. Яжте храни, богати на антиоксиданти: Минимизирайки увреждането на клетките, те се борят със стареенето отвътре, отвън, плюс те са с високо съдържание на фибри, с ниско съдържание на наситени мазнини и добър източник на витамини. Погледнете за листни зелени зеленчуци, плодове, всичко с омега-3 (дива сьомга), авокадо, ядки / семена и плодове.
 3. Пийте много вода: Изпийте чаша вода веднага след като се събудите. Дръжте вода на бюрото си по време на работа. Носете бутилка с вода в чантата си. Пийте преди, по време и след упражнение. Ако спортувате за повече от 60 минути, помислете за здравословна спортна напитка.
 4. Сън: Сънят е времето, когато тялото ви поправя щетите от деня и прекъсването на този процес ще забави клетъчната циркулация и ще попречи на правилния приток на кръв към кожата, правейки тена. Липсата на сън също може да влоши практически всички състояния на кожата.
 5. Защита от слънце: Излагането на ултравиолетова светлина ускорява естествения процес на стареене на кожата ви, причинявайки бръчки и груба, петна. Защитете кожата си – и предотвратете бъдещите бръчки – като ограничите времето, което прекарвате на слънце и винаги носете защитно облекло и шапка.
 6. Намалете стреса: Опитайте се да сведете до минимум всичко, което ви стресира и може да причини бръчки. Медитацията и йогата също могат да помогнат.

Крайната превенция на бръчките

Приемането на Pure Collagen на Proto-col е още едно важно нещо, което трябва да направите за предотвратяване на бръчки. Ние дори считаме това за най-добрия начин за предотвратяване на бръчки. Pure Collagen удивително може да повлияе или лекува присъщото стареене, защото съдържа Verisol®, уникална смес от чист хидролизиран колаген тип I и III. Тази невероятна съставка работи за кожата отвътре навън, за да помогне при появата на стареене и е доказано като успешна в редица клинични проучвания. Консумираните през устата Pure Collagen капсули с Verisol® влияят върху метаболизма на колагена на кожата директно отвътре, така че той е много по-мощен от всички кремове и лосиони, които могат да достигнат само до външните слоеве на кожата. Редовната консумация на Pure Collagen ще Ви даде следните ползи:

 • По-малко бръчки.
 • По-добра еластичност на кожата.
 • Намален вид на целулит.
 • Подобрено зарастване на рани по кожата.
 • По-здрава и гладка коса.
 • По-добър растеж и качество на ноктите.

Разберете как да приемате Pure Collagen на Proto-col правилно, като посетите официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>