Съвети за закупуване на най-добрия таблет за колаген

Колагенът стана популярен заради ефекта си върху кожата, косата, ноктите и други. Разберете в тази статия как можете да изберете най-добрия таблет за колаген. Изборът на най-добрата колагенова таблетка може да бъде предизвикателство. Толкова много продукти, толкова маркетинг, толкова здравни претенции. Много от тези твърдения са верни. Доказано е, че добавките с колаген намаляват бръчките и ускоряват зарастването на рани. Те дори могат да увеличат дълголетието. Поради това ще искате да включите колагенови пептиди във вашия хранителен арсенал. Но когато става въпрос за избора на най-добрия таблет за колаген, трябва да направите някаква домашна работа – да не влагате сляпа вяра в маркетинга на продуктите.

Какво е колаген?

Тази статия разказва всичко, което трябва да знаете, преди да купите добавка за колаген. Скоро ще получите най-добрата таблетка за колаген, но първо: малко наука за самия колаген. И така, какво е колаген? Колагенът е протеин, който се намира в съединителните тъкани на нашето тяло. Колагенът дава на кожата ни подкрепа и еластичност, като същевременно я поддържа еластична и здрава. Тялото ни естествено произвежда необходимия колаген, но производството започва да намалява с напредване на възрастта. Този спад също води до стареене на кожата ни, което води до фини линии, бръчки и кожата губи твърдост и еластичност. Концепцията за приемане на колагенови добавки за насърчаване на по-здрава, младежка кожа произхожда от Япония и сега привлича вниманието на известни личности и редактори за красота в Съединените щати и Европа. Сега колаген на протеин на прах, колагенови таблетки се предлагат навсякъде, дори и в магазина за хранителни стоки – но не всички видове добавки с колаген са създадени равни. С толкова много марки, от които да избирате – как да разберете коя е най-добрата колагенова таблетка, която ще работи за вашата кожа?

Как да изберем най-добрия таблет за колаген

За най-високо качество изберете продукти от колаген, произведени от естествени съставки, които са без глутен и без лактоза. Чистият колаген трябва да е безцветен, когато се смесва с вода и практически безвкусен, освен ако не използвате смес, включваща аромати, екстракти или други съставки. Ако има жълтеникав или кафеникав цвят или „изключен“ вкус, вероятно е с по-ниско качество. Ще намерите колаген в прахове, таблетки, капсули, смеси за напитки и гуми; изберете формата, която смятате, че ще вземете най-често. Някои продукти могат също да съдържат биоактивни колагенови пептиди, които са много по-малки от обикновените колагенови молекули. Това им позволява бързо да се абсорбират от тялото, където действат върху дълбокия дерма-колагенен слой на кожата.

Коя е най-добрата колагенова таблетка?

Когато говорим за най-добрата колагенова таблетка, това, което ни идва за пръв път, е Pure Collagen на Proto-col. Pure Collagen на Proto-col всъщност се предлага под формата на капсули. Тези капсули съдържат VERISOL®, биоактивни колагенови пептиди, които значително увеличават влагата на кожата и предотвратяват образуването на бръчки чрез стимулиране на метаболизма на кожата и образуването на нов колаген. VERISOL® се произвежда от естествен колаген и има отлична бионаличност. Той може лесно да бъде включен в най-разнообразните продукти – от фармацевтични приложения като капсули и таблетки, до хранителни добавки и продукти за отслабване, като шоколад или разтворимо кафе. Pure Collagen на Proto-col, приложен през устата, влияе върху метаболизма на кожата директно отвътре. Предимствата включват:

  • Намаляване на бръчките.
  • Подобряване на еластичността на кожата.
  • Обратно стареене на кожата.
  • Подобряване на външния вид на кожата.
  • Поддържаща хидратация на кожата.
  • Намаляване появата на целулит на кожата.

За да знаете как да приемате тази добавка за колаген, моля, посетете официалния уебсайт на Proto-col.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>