Съвети за закупуване на добавки за косопад при мъжете

Не винаги можете да предотвратите изпадането на косата ви, особено с напредване на възрастта. Има обаче добавки за косопад при мъжете. Преди да излезете и да купите добавки, научете кои от тях са показали някакво обещание за предотвратяване или лечение на косопад. Мъжкият плешивост, известен още като андрогенетична алопеция, е наследствена черта. Засяга повече от половината мъже над 50-годишна възраст.

Защо мъжете губят косата си?

Много фактори могат да допринесат за изтъняване на косата или оплешивяването, включително стрес, фактори на околната среда и основните здравословни проблеми. Препоръчва се да се свържете с Вашия лекар, ако имате внезапна поява на косопад. Въпреки това, в един момент повечето мъже ще изпитат степен на косопад поради плешивост на мъжкия модел. Това е генетичен процес, който може да отнеме от пет до 20 години, преди да настъпи пълна плешивост. Плешивостта при мъжете се причинява от химикал, наречен дихидротестостерон, който блокира хранителните вещества и кислорода от космените фоликули. Дихидротестостеронът се създава от тестостерон и ензим в маслените жлези на косата, поради което веществото е по-често при мъже, които имат по-високи нива на тестостерон.

Основни съставки на добавки за косопад при мъже

Важно е мъжете, които обмислят добавки за коса, да използват ориентирани към мъжете продукти с конкретни хранителни вещества, за да увеличат максимално ползите. Ето и основните съставки на добавките за косопад при мъжете, за които можете да говорите с вашия лекар:

  • Биотин: Най-мощният от партидата, който произвежда глюкоза и разгражда протеините до аминокиселини, за да възстанови повредените херпес зостер.
  • Рибено масло: Съдържа омега-3 мастни киселини, които намаляват възпалението и поддържат плътността на косата.
  • Желязо: Пренася кислород към корените, за да придаде на косата повече блясък и обем.
  • Ниацин: Подхранва и поддържа скалпа хидратиран за по-здрави нишки.
  • Витамини B / C / D / E: насърчават кръвообращението, растежа на клетките и производството на колаген, плюс възстановяване и изграждане на тъкани, необходими за растежа.
  • Цинк: действа като ко-фактор за множество ензими и участва във функционалните дейности на фоликула.

Минералите и витамините са това, което тялото използва, за да стимулира растежа на косата. Със сигурност човек може да консумира много от тях чрез хранителен режим на диета. Въпреки това, повечето момчета твърдят, че едва имат достатъчно време през деня за приготвяне на ястия, използвайки такива съставки. Това прави добавките за косопад при мъжете като популярен вариант за прием.

3 съвета за закупуване на добавки за косопад при мъже

За сега просто знайте, че на пазара има много добавки за косопад. Някои хранителни добавки не са строго регулирани в САЩ от Администрацията по храните и лекарствата, така че бъдете внимателни при избора на подходящия продукт. Ето три съвета, които трябва да вземете предвид кога искате да закупите добавки за косопад при мъжете:

  • Проверете етикета: направете всичко възможно да проверите етикета на всяка добавка за растеж на косата, преди да купите. За един може да има съставка, към която сте алергични или по друг начин да не е добра за вас.
  • Основни съставки: Така че проверявате етикета, но е полезно да знаете кои съставки са полезни за вас. Вече обсъдихме важни съставки на добавките за косопад при мъжете. Те включват биотин, рибено масло, желязо, ниацин, мултивитамини и цинк.
  • Цена: Скъпото не означава непременно по-добро за всеки продукт, включително добавки за растеж на косата. Важното е да намерите добавка, която да работи и да отговаря на вашия бюджет.

Заключителни думи

Също така трябва да поговорите с вашия лекар. Добрите добавки за растеж на косата не винаги осигуряват бързи резултати. Посъветвайте се с Вашия лекар дали има лекарства, отпускани по лекарско предписание, които могат да се комбинират с добавки за ускоряване на резултатите. Много лекари препоръчват Propecia на своите пациенти. И всъщност Propecia наистина е много ефективно и безопасно лекарство за лечение на косопад при мъжете. Това каза, най-добрият ви залог е да се съсредоточите върху комбинирания подход: приемайте хранителни добавки, здравословна диета и попитайте също вашия лекар за необходимите ви лекарства. Ако имате нужда от повече информация, щракнете върху банера по-долу.

Propecia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>