Суроватъчен протеин мнение: какво трябва да си купите по-точно?

В хранителната добавка като допълнение на протеин вярва в постигането предимство за вашето здраве. Тази статия показва прегледите на суроватъчен протеин.

ImpactWheyProtein е протеин, прах, съдържащ високо качество суроватъчен протеинов концентрат (80% протеин). За всички копчета там (виж ни за начинаещи ръководство за добавки), суроватка е бързо усвояващи се форма на протеин, което го прави идеален добавка за поста и предтренировъчни хранения прави.

Какво е суроватъчен протеин?

Whey е, оставаща след млякото е пресечено и напрегна течността. Това е страничен продукт от производството на сирене или казеин и има няколко търговски цели. Сладки суроватка се произвежда по време на изготвянето на видове сирище на твърди сирена като Чедар или швейцарско сирене. Киселина суроватка (известен също като кисел суроватка) е страничен продукт, произведен по време на изготвянето на киселинни видове млечни продукти като сирене или обтегнати кисело мляко.

Суроватъчен протеин (получени от суроватка) често се продава като хранителна добавка. Тези добавки са особено популярни в областта на спорта по културизъм. В Швейцария, където производството на сирене е важна индустрия, суроватка се използва като основа за газирани безалкохолни напитки, като например Rivella и Montino. В Исландия, течен суроватка се продава като Mysa.

Какво е ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein е естествен протеин на прах, който може да помогне за изграждане на мускулна маса и да ви тласне по-близо към вашата идеална фитнес ниво. Първо, създадена през 2004 г., ImpactWheyProtein е продажба на протеини на прах в над 50 страни в продължение на повече от десетилетие и суроватъчен протеин е направена по високи стандарти само с най-добрите естествени съставки.

Преглед на ImpactWheyProtein

Здравейте всички, аз просто исках да напусне един бърз преглед за моя опит с този продукт. Аз съм на 20 години и са били да ходи на фитнес за около 1,5 години, не съм използвал никакви добавки, а аз просто се хранят добре и да упражнява силно. Аз не съм наистина достига целите ми и аз постоянно се опитва да получи по-голям. това е било на 6 седмици, откакто започнах моите въздействието суроватъчен напитки, аз пия един преди и един след тренировките ми, в последните 4 седмици съм наистина забелязали размер ми отиде и също моята способност да се отпуснете след Удивително е, аз съм толкова щастлив да се намери нещо, което може да спре след фитнес изгаряния (Anonymous)  

Аз съм бил пил този продължение на 2 седмици, посещенията ми в тоалетната за номер 2 са по-често и много по-лесно, моите енергийни нива са през покрива и се е грижа за децата много по-лесно (Joni)

купи ImpactWheyProtein

Вижте, много хора доказват ползите от ImpactWheyProtein върху тялото си, така че е време да го изпробвате. Надеждното място да купуват оригинален ImpactWheyProtein е на официалния им сайт. Щракнете върху тази връзка, за да ви донесе има и щастлив пазаруване. Сега, това е най-доброто време да си купи истинското ImpactWheyProtein. Можете да отидете на официалния сайт на заповед страница ImpactWheyProtein като кликнете върху връзките тук. 

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>