Суроватъчен протеин за повишаване на енергията

Ако вашите енергийни нива намаляват поради претоварения си начин на живот, ви предлагаме да вземете суроватъчен протеин за повишаване на енергията. Вашият избор на храна и напитки може да има голям ефект върху нивата на енергия през целия ден. И не консумират достатъчно протеин през деня може да бъде основна причина за умора. Храните на базата на протеини осигуряват на организма гориво за възстановяване и изграждане на тъкани. Протеинът отнема повече време, отколкото въглехидратите да се разграждат в тялото, осигурявайки по-дълготраен енергиен източник. Можете да намерите белтък в домашни птици, риба, постно червено месо, ядки, мляко, кисело мляко, яйца, кисело мляко, сирене и тофу. Като добра алтернатива може да изберете да вземете добавка на суроватъчен протеин. Разчитането на суроватъчен протеин за повишаване на енергията изобщо не е лоша идея.

Причини, поради които трябва да използвате суроватъчен протеин за енергия

Суроватъчният протеин не е само гориво от големи мускулни глави. Не ни разбирайте погрешно, ако получавате качествени тренировки и се придържате към диета, пълна с постни протеини, богати на фибри и витамини зеленчуци и плодове, и въглехидрати с добро качество, и все още не виждате желаните резултати , суроватъчният протеин ще ви помогне да постигнете по-големи резултати. Но това не е единствената причина суроватъчният протеин да бъде част от ежедневието ви. Има най-малко седем ползи за здравето, предлагани от суроватъчен протеин:

  1. Загуба на мазнини и запазване на мускулите.
  2. Увеличете размера и силата.
  3. Намалете глада.
  4. Борба с рака.
  5. Управлявайте стреса.
  6. Подобряване на имунитета.
  7. Подобряване на енергийните нива.

Как работи суроватъчният протеин за повишаване на енергийните нива

Суроватъчният протеин е много висококачествен източник на протеин, който, заедно с казеина, са основните протеини в млякото. Той притежава всички основни аминокиселини и затова оценява много високо всички методи, използвани за оценка на качеството на протеините. Суроватъчният протеин е богат на аминокиселината левцин, която подпомага протеиновия синтез. Суроватката съдържа и здравословна доза цистеин, която увеличава синтеза на антиоксидантния глутатион, основен изтребител на свободните радикали. Едно неотдавнашно проучване установи, че суроватъчният протеин повишава нивата на гликоген както в черния дроб, така и в скелетните мускули, при плъхове, тренирани с тренировки, повече от другите видове протеини. Гликогенът е ключов енергиен източник за извършване на упражнения с висока интензивност. Протеинът ще действа като източник на енергия, когато има недостиг на въглехидрати и мазнини – предпочитаните източници на енергия на тялото ви. Процесът, чрез който протеинът може да бъде разграден и използван за енергия, е известен като глюконеогенеза.

Суроватъчен протеин за енергия: дали е истински?

В света на спортните добавки, протеиновите прахове се нареждат на високо място сред културистите и силните атлети. Тези прахове са проектирани като лесен начин за увеличаване на приема на протеини за подпомагане на възстановяването и възстановяването на мускулите. Когато става въпрос за осигуряване на енергия, добавката на суроватъчен протеин е един от най-добрите решения и не можете да се объркате, ако използвате суроватъчен протеин за подобряване на енергийните нива. Не всички протеини се създават равни. Суроватката е по-добра от други форми на протеин. Суроватъчният протеин съдържа невероятна гама от незаменими аминокиселини, които се абсорбират бързо. Многобройни проучвания показват, че суроватъчният протеин може да ви помогне да увеличите енергийните нива, да получите мускули и да загубите значителни количества телесни мазнини. Въпреки това, суроватката е повече от протеин. Той съдържа много други хранителни вещества, някои с мощни биологични ефекти. Всъщност, суроватъчният протеин е един от най-добре проучените добавки в света. Ако почувствате липса на енергия, просто използвайте суроватъчен протеин за усилване на енергията. Кликнете върху банера по-долу, за да намерите добавка за суроватъчен протеин, която е подходяща за вас.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>