Страничният ефект на инжекциите за растеж на гърдата

Една от най-рисковите процедури за увеличаване на женските гърди е инжекцията на гърдата. Тук ще научим за страничния ефект от инжектирането на гърдата. Има множество процедури за уголемяване на гърдите, които могат да помогнат за увеличаване на размера на гърдите ви. Сред тези, които са много рискови и не са одобрени от FDA, са инжекциите за растеж на гърдата. Инжекциите за растеж на гърдата са по-евтини от другите начини за увеличаване на гърдите. Необходимостта от отстраняване на двете гърди е най-фаталният страничен ефект от инжектирането на гърдата.

Инжекции за растеж на гърдата

Инжекциите за растеж на гърдата предлагат на жените предимството да вземат решение за желания размер. Извършва се под местна анестезия и не изисква хоспитализация или дълги периоди на възстановяване. Изборът на инжекционен пълнител обаче е критичен, тъй като много от пълнителите в миналото са били свързани с високи нива на усложнения. Освен това, неабсорбиращите материали, като полиакриламиден хидрогел, са трудни за отстраняване, което води до деформация на гърдите и белези. Пластичният хирург на Лас Вегас Майк Едуардс казва, че в Съединените щати единственото нещо, което трябва да се инжектира в гърдите, е собствената му мазнина. Всъщност няма одобрен от FDA продукт, който да инжектира в гърдата за подобрение. Инжектирането на мазнини в гърдите предлага умерена промяна в размера. И може да се използва за подобряване на пациента за възстановяване на рака на гърдата, без нужда или използване на имплант. За да инжектирате мазнини в гърдите, мазнините първо се отстраняват от област като стомаха, задника или бедрата. След това се третира и почиства, преди да се инжектира в гърдата.

Помислете за страничния ефект от инжектирането на гърдата

Светът на инжекционните продукти е голям бизнес. И докато това е доста ограничено до лицето, има време, когато е приемливо Вашият лекар да инжектира гърдите с нещо. Обикновено повечето жени, които искат да променят размера и формата на гърдите си, търсят операция за увеличаване на гърдата, която изисква поставянето на импланта над или под мускула. Но има инжекция за растеж на гърдата – друг начин за засилване на гърдите, който не изисква хоспитализация или дълги периоди на възстановяване. Някои жени вярват, че инжектирането на гърдата не е толкова рисковано, колкото хирургията на гърдата и че тя може да бъде достъпна процедура за разширяване на гърдите. Въпреки това, това лечение може да не доведе до ефективни резултати, тъй като мазнината, когато се отстранява от една област, може да не оцелее, когато се инжектира в гърдите. Освен това, подобно на всички други медицински процедури, това лечение е предразположено към инфекции. Вашият лекар може да не обещае, че след инжектирането резултатите ще бъдат 100%. В някои случаи инжектираната мазнина може да увреди околните тъкани, причинявайки разкъсване на плътта на гърдата и трайно увреждане на гърдите.

Brestrogen крем: по-добър избор за подобряване на гърдите

Като се има предвид страничния ефект на инжекциите за растеж на гърдата, по-разумно е да се използва крем за повишаване, за да увеличите размера на гърдите си. Чрез използването на крем за повишаване на гърдата няма вещества, които трябва да се инжектират в гърдите, като по този начин се предотвратяват инфекции и други рискове за здравето. И това е мястото, където идва Бресторин. Това е фантастичен, безопасен и естествен крем за подобряване на гърдите, който ви дава всички предимства на натуралните съставки, когато се приемат вътрешно, и не, няма да се налага да консумирате добавката под формата на хапчета, защото Brestrogen е просто крем за кожа и съставките се абсорбират през кожата. Brestrogen е естествен рак на гърдата, който се прилага локално ежедневно, предназначен за жени, които искат естествено да увеличат размера на гърдите си, без да се изправят пред риска от странични ефекти. Основната съставка на Brestrogen е нищо друго освен pueraria mirifica, естествена билка, която се получава от горите в Тайланд. Той е известен със своите свойства за подобряване на гърдите, тъй като съдържа фитоестрогени, които повишават кръвния поток и разпределение към гърдите, така че гърдите ви стават по-големи, по-стегнати и по-стегнати. Отново, Brestrogen съдържа дезоксимироестрол, мироестрол, куместрол и изофлавони, и всички тези съставки работят в тандем за укрепване на млечните канали и насърчават развитието на гърдата, правейки ги по-високи, по-щастливи и по-секси. Тъй като Brestrogen е в състояние да предизвика растеж на гърдата без каквито и да било изкуствени съставки или инжекции, очевидно е, че този крем е по-добър избор за всяка жена, която желае да има по-големи и по-твърди гърди. Посетете официалния сайт на Brestrogen, за да започнете пътуването си, за да увеличите гърдите си естествено и безопасно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>