Станозолол стероид е популярен сред професионалните спортисти

Стеноидът Stanozolol е популярен анаболен стероид, който се появи в центъра на вниманието през 50-те години на миналия век. Първоначално той е разработен като Winstrol от Winthrop Laboratories. Днес, Winstrol остава най-популярната марка на Stanozolol и се използва широко по целия свят. Станозолол обикновено се използва от спортисти и културисти. Освен това, тя е постигнала значителен успех сред медицинската общност за лечение на остеопороза, жертви на изгаряне, кортикостероиди свръхекспозиция и хормонални дисбаланси. Използва се също за лечение на ангиоедем и забавен растеж при деца.

Положителните ползи от стеноид на Станозолол

Станозолол стероидът има много ползи, но тук са три от най-популярните ползи:

  1. Червени кръвни клетки – Станозолол стероид ще насърчи създаването на червени кръвни клетки, клетките, отговорни за пренасянето на кислород от белите дробове до органите и мускулната тъкан в цялото тяло. Това най-често се използва като средство за увеличаване на издръжливостта на спортиста и може да помогне за намаляване на времето между тренировките.
  2. Поддържа постно мускул – Една от причините, поради които Stanozolol е толкова ефективен в цикъла на рязане, е, че той може да помогне на човек да отслабне, като същевременно запази чиста мускулна маса. Това е основната причина, че тя се използва от културисти в цикли, водещи до конкуренция. Той също им дава сух и нарязан вид, който искат на състезателния ден.
  3. Инжекционни и орални – Има много различни начини, по които стеноидът Stanozolol може да бъде погълнат, разбира се, всеки начин ще има различни резултати. Инжекционната версия има по-интензивен ефект, но полуживотът му е по-кратък. Междувременно устната версия има по-леки ефекти, но ще има по-голяма продължителност на действие.

Безопасна дозировка на стеноид

Спортистите могат да купуват онлайн и да инжектират стероида директно в мускула или да го приемат орално. Мнозина предпочитат таблетките Stanozolol, тъй като инжекциите на водна основа понякога са неудобни. Оптималната доза за мъжете е 40-100mgs всеки ден, а за жените – 5-15mgs на ден. Въпреки това, жените фитнес конкуренти и тялото строители могат да увеличат дозата до 20mgs на ден. Дозировката е същата, независимо дали стероидът се инжектира или приема през устата. Пероралният стероид има полуживот от 8-9 часа, докато инжекционната форма остава активна 36-48 часа. Предозирането е малко вероятно да бъде фатално. Ако подозирате, че е взета по-висока от препоръчаната доза, посетете център за контрол на отрови или спешно отделение. Ако пропуснете доза, приемете я веднага щом можете. Ако е близо до времето на следващата доза, пропуснете пропуснатата доза и продължете с нормалната схема на дозиране.

Закупуване на стеноид на Станозолол

Можете да си купите стеноид на Stanozolol от местните фармацевтични магазини в многото си търговски марки. Това е чудесен начин да се запасите, тъй като можете физически да сравните всеки стероиден продукт и да видите какви съставки носят. Станозолол стероид за продажба също е на разположение онлайн – се продават от здравни и бодибилдинг сайтове. Закупуването онлайн е по-бързо, но съществува риск от закупуване на фалшификати. Направете бързо проучване на онлайн продукта и уебсайта, който го продавате, за да сте сигурни, че и двете са легитимни. Или отделете време и внимателно обмислете, преди да закупите този стероид. Кликнете върху банера по-долу, за да получите повече истини за стеноида на Stanozolol, както и да намерите безопасна алтернатива, която можете да вземете законно.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>