Средство против бръчки можете да намерите точно у дома

Намирането на най-доброто решение за бръчки може да бъде скъп процес. Не би ли било чудесно, ако можете да избиете собствения си лек против бръчки у дома? Бръчките са неизбежните признаци на стареене, които не можем да избегнем, освен ако не отиваме под ножа, лазери или химически пилинг, но те са скъпи и само намаляват външния вид. Природата има начин да достави това, от което се нуждаем, и стига да знаем какво търсим, можем да намерим нашето средство против бръчки в цялата ни кухня или шкафове за баня.

Причината за появата на бръчки

Когато кожата старее, тя губи своя колаген, който е основният стягащ протеин на кожата, отговорен за създаването на гладка опъната повърхност. Това прави всички податливи на фините линии, увисналост и кухина, които се появяват на лицето. Ефектите от стареенето върху дермалния слой са значителни. Не само кожният слой тънък, но и по-малко колаген се произвежда. Докато гените играят роля в процеса на стареене, действията, които предприемате, контролират много от скоростта и нивото на увреждане на процесите. Затова опитайте следното натурално средство против бръчки.

Средство против бръчки у дома

Младо изглеждащата кожа е това, което винаги желаем. Бръчките, фините линии, линиите за смях и тъмните петна са най-големите кошмари на всяка жена и мъже. Не можем да бягаме от стареенето, но можем да го забавим. Жените на своите 30 години харчат малко богатство за химически лечения и се чудят колко време ще им отнеме кремът против стареене, за да придадат кожа без бръчки. Има средство против бръчки, което може да ви помогне да се борите със стареенето, без да се налага да прилагате химикали върху кожата си. Прочетете нататък.

 • Моркови: Морковите са богати на витамин А, който насърчава производството на колаген, като по този начин поддържа кожата гладка и без бръчки. За това можете да прилагате моркова паста всеки ден върху лицето си. Просто сварете малко моркови и го смесете в паста с малко мед. Нанесете го върху лицето си, почивайте за половин час и след това го измийте. Бихте могли да ги ядете и сурови.
 • Яйца: Яйчните белтъци могат да бъдат естественият лек против бръчки. Всичко, което трябва да направите, е да разбиете малко яйчен белтък в купа и да го нанесете директно върху кожата си. Масажирайте го леко и го оставете да седи 15 минути. След това го измийте с топла вода. Протеинът, витамин В и Е ще излекуват тези фини линии естествено.
 • Зехтин: Зехтинът е друго естествено и ефективно средство против бръчки. Всичко, което трябва да направите, е да масажирате няколко капки от това масло върху кожата си преди лягане. Сега го почистете с кърпа. Ще се събудите до мека и еластична кожа.
 • Лимонов сок: Този богат на витамин С плод може да бъде чудесен начин за лечение на бръчки по естествен начин. Просто режете малко лимон и изцедете сока му на фините си линии и го масажирайте навсякъде. Киселинните свойства на лимона ще помогнат на кожата ви да изглежда по-ярка и ще смекчи и бръчките.
 • Банан: Калият в бананите ще хидратира кожата и че антиоксидантите, които съдържа, ще предотвратят или намалят признаците на стареене. Въпреки това, ще получите много по-добър резултат, ако го изядете, вместо да го поставите на лицето си.

Pure Collagen капсули: друг естествен лек против бръчки

Pure Collagen на Proto-col е друго средство против бръчки, което трябва да имате предвид, тъй като този продукт е направен от естествени съставки. Pure Collagen е хранителна добавка, която ви предлага уникална възможност да създадете уелнес отвътре навън с VERISOL® – натурална формула от чист колагенов протеин с отлична бионаличност. VERISOL® влияе върху метаболизма на кожата директно отвътре и предоставя следните ползи:

 • Намалени фини линии и бръчки.
 • По-хидратирана и еластична кожа.
 • По-здрава структура на кожата.
 • По-бързо зарастване на рани.
 • Здравословен растеж на косата и ноктите.
 • Стимулиране на собственото производство на колаген в тялото ви.

За да разберете повече за Pure Collagen и как да го включите в ежедневната си диета, отидете на официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>