Средства за лечение на симптоми на хипоспермия

Ниското ниво на обема на спермата дори след няколко дни абстинентен период е една от най-очевидните симптоми на хипоспермия. За щастие това състояние може да бъде излекувано. Полу-течната течност, отделяна от мъжкия орган по време на правенето на любов, се нарича сперма. Спермите го използват като среда за влизане във влагалището. Ниското производство на сперма или хипоспермията е условие за ниско производство на сперма. Хипоспермията не винаги води до тежко безплодие, докато не се комбинира с нисък брой сперматозоиди. Ако човек има добър брой сперматозоиди и само секрецията на спермата е проблем, има няколко начина за справяне с симптомите на хипоспермия.

Причини за хипоспермия

Начинът на живот и патологичните проблеми допринасят за хипоспермията. Следните са вероятните причини за това състояние.

  • Нездравословен начин на живот – консумират прекомерно алкохол и наркотици.
  • Възраст – обемът на спермата намалява с възрастта.
  • Стрес и психологически проблеми.
  • Травми или други проблеми с тестисите.
  • Хормонален дисбаланс.
  • Ретроградна еякулация.
  • Обструкция на еякулаторния канал.
  • Блокажи в семенната торбичка.

Симптоми на хипоспермия

Освен ако няма друга болест или аномалия, причиняваща хипоспермия, тази промяна на сперматозоидите често идва без симптоми. Един от най-очевидните симптоми на хипоспермия, обаче, е наличието на по-малък обем сперма по време на еякулацията. Една до две чаена лъжичка сперма (2 до 4 милилитра) за еякулация е нормална. Оргазмите с висок интензитет могат да произведат до 5 милилитра сперма. Всичко, което е по-малко от 1,5 милилимерова сперма, може да се нарече хипоспермия.

Влиянието на симптомите на хипоспермия върху фертилитета

Като цяло обемът на спермата има минимален ефект върху потенциала за оплождане на сперматозоидите. Въпреки това, определянето на обема на спермата може да спомогне за идентифицирането на анормална етиология на спермата чрез осигуряване на измерим параметър. Симптомите на хипоспермията не причиняват тежки проблеми с безплодието. Въпреки това, комбинацията от хипоспермия с олигоозооспермия (нисък брой на сперматозоидите в спермата) влияе отрицателно на шанса да се забременее естествено.

Превенция и лечение на хипоспермия

Здравословният начин на живот, ограничаването на консумацията на алкохол и тютюнопушенето са полезни за предотвратяване на хипоспермия. Също така е важно да имате добро настроение и да намалите нивото на стрес и психически проблеми. За лечението на хипоспермия съществуват редица хапчета и хранителни добавки, които могат да увеличат обема на спермата. Един от най-добрите хранителни добавки, формулирани и предназначени да подобрят количеството и качеството на спермата, е Semenax. Semenax е изцяло натурална мъжка добавка, която се доставя в хапчета и се състои от билки, хранителни вещества и незаменими аминокиселини, които работят заедно, за да не само увеличават семенното натоварване, но и да правят оргазма ви по-интензивен невероятно удовлетворяващо. Освен това ще се насладите на по-добър контрол на оргазмите си. Едно хапче от Semenax ще ви накара да се насладите на най-дългите, най-интензивни и, разбира се, най-приятните сесии за правене на любов. В едно клинично проучване 63 участници на възраст между 30 и 60 години бяха разделени на две групи. На една група бяха дадени 4 Semenax семенни обемни хапчета, които трябваше да се вземат два пъти на ден. На другата група е дадено плацебо от същата сума. Основната цел на това проучване е да се определи дължината, както и интензивността на оргазма за потребителите на Semenax. След проучването изследователите открили, че по-голям брой участници, които са приемали Semenax, са имали 20% или повече увеличение на обема на спермата, освободен по време на оргазми, в сравнение с тези, които са приемали плацебо. Ако искате да разгледате съставките, които съставляват Semenax, за да бъде мощен сперматозоид, кликнете върху банера по-долу.

Semenax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>