Сравнете суроватъчен протеин с подправено за вашите хранителни добавки

Суроватъчен протеин може да ви помогне да подобрите вашата мускулна маса или като добавка диета. Ние ще сравни суроватъчен протеин, който работи точно за вас.

Подправяне на хранителни добавки се отнася производители и потребители. Това се отразява и на доверието в добавка индустрия. Степента на умишлено фалшифициране със синтетични фармацевтични продукти, предлагани на пазара, като хранителни добавки са значителни и във възход. Умишленото настръхване на хранителни добавки се извършва с намерение да се придаде ефект, който не може да бъде постигнато само чрез хранителните съставки.

Опасен на фалшив добавка

Поради това, че FDA не може да регулира индустрията добавка, не е чек за тези добавки и техните искания, като се остави на потребителя да вземе решение, което е здравословно и отговаря на техните цели. Това би било добре, ако рекламата и маркетинга на тези добавки са достоверни. През последните новини, Ню Йорк Главна прокуратура тестваните 24 различни продукти от големите търговци на дребно в техния район и е установено, че всички, с 5 се съдържа ДНК, която беше неузнаваем или от друго растение, отколкото е на етикета. Тези констатации предизвикаха главния прокурор служба, за да изпратите прекратили поръчки за търговците на дребно по отношение на тези продукти.

Това не е само това, което е погрешно върху бутилката, тя е това, което съставки са пропуснати, че може да доведе до опасност също. Като една статия, New York Times писател обяснява оценките на FDA, че приблизително 50 000 нежелани реакции към хранителни добавки се срещат всяка година, тъй като много хранителни добавки съдържат други съставки, които потребителите могат да бъдат алергични. Ако не е възможно алергени предизвикват нежелана реакция, може да е опасни химикали като олово, живак, арсен и селен.

Най-популярният вид на добавка за днес на пазара е добавки за отслабване. В FDA е видял съобщения за повишено кръвно налягане, сърцебиене, инфаркт, изземване и смърт във връзка с добавки за отслабване. Дори и прочут телевизионен лекар и личност д-р Оз е под сенатори ограничение след насърчаване чудо и магически добавки за отслабване на неговото шоу, като същевременно знаят, че тези продукти не правят това, което и той твърди, могат.

Знаейки оригинален ImpactWheyProtein

Whey е, оставаща след млякото е пресечено и напрегна течността. Това е страничен продукт от производството на сирене или казеин и има няколко търговски цели. Сладки суроватка се произвежда по време на изготвянето на видове сирище на твърди сирена като Чедар или швейцарско сирене. Киселина суроватка (известен също като кисел суроватка) е страничен продукт, произведен по време на изготвянето на киселинни видове млечни продукти като сирене или обтегнати кисело мляко.

Суроватъчен протеин (получени от суроватка) често се продава като хранителна добавка. Тези добавки са особено популярни в областта на спорта по културизъм. В Швейцария, където производството на сирене е важна индустрия, суроватка се използва като основа за газирани безалкохолни напитки, като например Rivella и Montino. В Исландия, течен суроватка се продава като Mysa.

на ImpactWheyProtein Работи ли безопасно?

ImpactWheyProtein е естествен протеин на прах, който може да помогне за изграждане на мускулна маса и да ви тласне по-близо към вашата идеална фитнес ниво. Първо, създадена през 2004 г., ImpactWheyProtein е продажба на протеини на прах в над 50 страни в продължение на повече от десетилетие и суроватъчен протеин е направена по високи стандарти само с най-добрите естествени съставки.

Когато става въпрос за изграждането на мускулите или намаляване на теглото, от съществено значение е да се включат всички съществени протеини в диетата си. В ежедневието, тя може да бъде много трудно да се консумират препоръчаното количество протеин само чрез диета.

В ImpactWheyProtein е прост, ефективен и удобен начин да се включат всички съществени протеини и аминокиселини към вашата диета. Той е бърз работа, ефективно и бързо се абсорбира от тялото, за да се стимулира обмяната на веществата и изграждане на мускулна маса. Протеин на прах и протеини не са от съществено значение само за изграждане на мускулите, но те също могат да играят много важна роля в загуба на тегло.

Как да се сравни суроватъчен протеин оригинален и фалшив

Сравнявайки между оригинала и фалшив протеин може да е малко разхвърлян. Въпреки това, ние имаме съвети как да се разпознават между оригинала и фалшификата. На първо място, на оригиналния продукт трябва да има правна сериен номер от страна на органа; второ, те имат холограма от дружеството. На трето място, на оригиналния продукт винаги се продава в официалния дружеството или официалния сайт, така че, когато купувате ImpactWheyProtein от друго място, гаранцията също се съмняваше, тъй като тя вече от трето лице. За да докаже това твърдение, кликнете върху тази връзка и се опитайте да си купите ImpactWheyProtein на официалния сайт. 

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>