Специални предимства на CLA за жени

CLA е добавка, която може ефективно да помогне на хората да постигнат цели за фитнес и изгаряне на мазнини. Въпросът, има ли специални ползи от CLA за жените? Конюгираната линолова киселина, съкратено CLA, е здравословна форма на мазнини, която се намира предимно в хранителни продукти като млечни продукти, птици, яйца и шафраново масло. CLA се предлага и като хранителна добавка. Клиничните проучвания показват, че потреблението на CLA има положителен ефект върху загубата на тегло. Това със сигурност е добра новина за жените, които искат да имат тънки тела. Други добри новини, добротата на CLA за жените не е ограничена до подпомагане на загубата на тегло. Прочетете, за да намерите другите големи ползи от CLA за жените.

Ползи от CLA за жените

Доказано е, че добавката на CLA води до повишена базална скорост на метаболизма, което означава увеличен брой изгорени калории през целия ден. Установено е също, че CLA инхибира съхранението на мазнини и намалява натрупването на мазнини! Това ви позволява да изгаряте по-ефективно мазнините в тялото, като насърчавате по-чистата композиция! Освен големите ползи от загубата на мазнини, последните изследвания показват, че CLA може да бъде свързана и с по-стабилни нива на кръвната захар и подобрена имунна функция! Можете да получите още по-големи ползи от CLA добавка, която съдържа също шафраново масло, което е богато на линолова киселина. Линоловата киселина от източници като шафраново масло може да има положително въздействие върху здравето на сърцето и да насърчава здравата кожа и косата! Знаейки големите ползи, обяснени по-горе, ние сме много уверени да препоръчаме CLA за жени.

Дозировката на CLA за жените

Вашето тяло не може да произвежда CLA самостоятелно, така че трябва да го получите от храна или добавки. Няма стандартна доза за жени и мъже. Като цяло, тези, които желаят да се възползват от оптималните ползи от CLA, трябва да отнемат от 3,4 грама до 5 грама на ден. Повечето видове месни и млечни храни, които съдържат CLA, са с високо съдържание на мазнини. Ако отидете зад борда и ги консумирате в големи количества, може да изпитате неблагоприятни ефекти. Хранене с прекалено много червено месо, например, показва, че увеличава риска от преждевременна смърт с 13 до 20%. Ето защо се препоръчва да се откажете да приемате добавка, за да получите CLA прием. Повечето CLA добавки са получени от шафраново масло, така че те са много здрави и безопасни, както и подходящи за вегетарианци.

Съображенията

Ами безопасността на CLA за жените? Е, CLA изглежда е безопасна добавка за жените. По принцип се понася добре само с леки стомашно-чревни проблеми, като гадене, газ и диария. Тези неприятни странични ефекти обикновено изчезват след няколко седмици. Един от начините да се избегне гаденето е консумацията на CLA с храна или след хранене. Всъщност не е препоръчително да приемате CLA на празен стомах, тъй като няма да се абсорбира толкова ефективно. Типичните дози CLA за жени варират между 3,4 и 5 грама дневно, но проверявайте за качество и чистота при избора на марка на добавка. За съвет относно избора на правилното CLA допълнение, кликнете върху банера по-долу.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>